Hyppää sisältöön
Rouheinen salviapestoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Rouheinen salviapesto

  • Annosmäärä2–4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton
Pesto valmistetaan nyt salviasta ja rakenne jätetään ihanan rouheaksi. Sopii mainiosti pastan tai grilliruokien lisäkkeeksi.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton

Ainekset

2–4 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    4 842 kJ / 1 167 kcal
  • Rasva
    114,4 g
  • josta tyydyttynyttä
    23,7 g
  • Hiilihydraatit
    6,7 g
  • josta sokereita
    2,1 g
  • Proteiini
    25,6 g
  • Suola
    5,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna salvia ja rucola veitsellä rouheaksi seokseksi.
  2. Paahda pinjansiemenet kuivalla kuumalla pannulla.
  3. Vuole juusto lastuiksi kuorimaveitsellä tai juustohöylällä. Sekoita kaikki ainekset keskenään varovasti käännellen. Anna maustua ennen tarjoilua.
  4. Tarjoa pastaruokien, broilerin ja kalan kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,6 (10 arviota)