Rouheinen salviapestoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Rouheinen salviapesto

  • Annosmäärä2–4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton
Pesto valmistetaan nyt salviasta ja rakenne jätetään ihanan rouheaksi. Sopii mainiosti pastan tai grilliruokien lisäkkeeksi.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton

Ainekset

2–4 annosta
1 ruukku
 
salviaa
tai
1/2 ps (à 65 g)
 
tai
1/2 ps (à 100 g)
 
tai
3/4 dl
 
tai
 
tilkka sitruunanmehua
tai
ripaus
 
suolaa
tai
75 g
 
 
tai
tai

Ravintosisältö

Energia
4 842 kJ / 1 167 kcal
Rasva
114,4 g
josta tyydyttynyttä
23,7 g
Hiilihydraatit
6,7 g
josta sokereita
2,1 g
Proteiini
25,6 g
Suola
5,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min

Hienonna salvia ja rucola veitsellä rouheaksi seokseksi.

Paahda pinjansiemenet kuivalla kuumalla pannulla.

Vuole juusto lastuiksi kuorimaveitsellä tai juustohöylällä. Sekoita kaikki ainekset keskenään varovasti käännellen. Anna maustua ennen tarjoilua.

Tarjoa pastaruokien, broilerin ja kalan kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka luomu rucola 65g
    Hinta 1,99/kpl
    30,62/kg
  • Pirkka pinjansiemen 100g
    Hinta 4,79/kpl
    47,90/kg
  • Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljy 500ml
    Hinta 10,35/kpl
    20,70/l
  • Pirkka Parhaat Pecorino Romano 200g vähälaktoosinen
    Hinta 7,69/kpl
    38,45/kg
  • Pirkka Parhaat Parmigiano Reggiano parmesan 200g laktoositon
    Hinta 6,99/kpl
    34,95/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,4 (9 arviota)