Rouheinen salviapesto
- Annosmäärä2–4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Pesto valmistetaan nyt salviasta ja rakenne jätetään ihanan rouheaksi. Sopii mainiosti pastan tai grilliruokien lisäkkeeksi.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
2–4 annosta
- 1 ruukku salviaa
- 1/2 ps (à 65 g) Pirkka Luomu rucolaa
- 1/2 ps (à 100 g) Pirkka pinjansiemeniä
- 3/4 dl Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljyä
- tilkka sitruunanmehua
- ripaus suolaa
- 75 g Pirkka Parhaat pecorinoa tai Pirkka Parhaat parmesaania
Ravintosisältö
- Energia4 842 kJ / 1 167 kcal
- Rasva114,4 g
- josta tyydyttynyttä23,7 g
- Hiilihydraatit6,7 g
- josta sokereita2,1 g
- Proteiini25,6 g
- Suola5,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
- Hienonna salvia ja rucola veitsellä rouheaksi seokseksi.
- Paahda pinjansiemenet kuivalla kuumalla pannulla.
- Vuole juusto lastuiksi kuorimaveitsellä tai juustohöylällä. Sekoita kaikki ainekset keskenään varovasti käännellen. Anna maustua ennen tarjoilua.
- Tarjoa pastaruokien, broilerin ja kalan kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etuPlussa-kortillaEtuhinta 2,99/kpl99,67/kgIlman Plussa-korttia 3,15/kpl (105,00/kg)
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min4,3(23 arviota)
- alle 30 min4,2(6 arviota)
- alle 15 min4,7(46 arviota)
- alle 30 min3,7(9 arviota)
- alle 30 min3,9(21 arviota)
- alle 30 min4,5(78 arviota)
- alle 30 min3,8(39 arviota)
- alle 30 min3,4(54 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,6 (10 arviota)