Lohicarpaccio
Lohifilee maustetaan kylmässä yön yli ja kohmetetaan pakkasessa, jonka jälkeen siitä leikataan paperinohuita viipaleita. Tämäkin resepti vain n. 1,80€/annos*.
- 6 annosta
- yli 60 min
- 160 kcal / annos (90g)
Ainekset
6 annosta
- 500gkirjolohifileetä
- 2-3rklPirkka balsamiviinietikkaa tai
- 1/2dlsitruunanmehua
- 2rklkarkeaa suolaa
- 2tlsokeria
- 1tlmustapippuria
- tuoretta basilikaa
Lisäksi
Valmistus
yli 60 min- Pane kirjolohifilee matalareunaiseen, laakeaan vuokaan nahka alaspäin. Valele kala balsamiviinietikalla tai sitruunanmehulla. Ripottele päälle suolaa, sokeria ja pippuria ja peitä kala tuoreilla basilikanlehdillä. Peitä vuoka tuorekelmulla ja anna maustua kylmässä seuraavaan päivään. Valele kalaa vuokaan muodostuneella liemellä pari kertaa.
- Kaavi mausteet pois kalan pinnalta, kääri kala kelmuun ja folioon ja pane pakastimeen kohmettumaan. Ota filee pakastimesta hiukan ennen tarjoilua. Leikkaa fileestä paperinohuita viipaleita ja levitä lautaselle. Kaada viipaleille oliiviöljyä ja ripottele pinnalle parmesaaniraastetta.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 11/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 90g100 g
- 160 kcal678 kJ
- Proteiinia 12 g
- Hiilihydraatteja2 g
- Rasvaa12 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Olen valmistanut vastaavaa tosin vähän omilla mausteilla.hyvää tuli.