• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Lohicarpaccio

Lohifilee maustetaan kylmässä yön yli ja kohmetetaan pakkasessa, jonka jälkeen siitä leikataan paperinohuita viipaleita. Tämäkin resepti vain n. 1,80€/annos*.
Lohicarpaccio
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 160 kcal / annos (90g)

Ainekset

6 annosta
    • 500gkirjolohifileetä
    • 2rklkarkeaa suolaa
    • 2tlsokeria
    • 1tlmustapippuria
    • tuoretta basilikaa

Lisäksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Pane kirjolohifilee matalareunaiseen, laakeaan vuokaan nahka alaspäin. Valele kala balsamiviinietikalla tai sitruunanmehulla. Ripottele päälle suolaa, sokeria ja pippuria ja peitä kala tuoreilla basilikanlehdillä. Peitä vuoka tuorekelmulla ja anna maustua kylmässä seuraavaan päivään. Valele kalaa vuokaan muodostuneella liemellä pari kertaa.
  2. Kaavi mausteet pois kalan pinnalta, kääri kala kelmuun ja folioon ja pane pakastimeen kohmettumaan. Ota filee pakastimesta hiukan ennen tarjoilua. Leikkaa fileestä paperinohuita viipaleita ja levitä lautaselle. Kaada viipaleille oliiviöljyä ja ripottele pinnalle parmesaaniraastetta.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 11/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 90g100 g

  • 160 kcal678 kJ
  • Proteiinia12 g
  • Hiilihydraatteja2 g
  • Rasvaa12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 10 arvostelua