Parmesaanileivät
Valkosipuliset grillatut parmesaanileivät maistuvat alkupalana. Kokeile myös leikata leivät tikuiksi ja dippaa aioliin. Resepti: Akseli Herlevi
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 2(à 6 kpl/540 g)Vaasan The BRGR Naughty Burgers -sämpylää
- 100gpehmeää voita
- 2valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 2rkltuoretta (lehti)persiljaa hienonnettuna
Valmistus
alle 30 min- Sekoita voi, parmesaaniraaste, hienonnettu valkosipuli ja lehtipersilja keskenään.
- Voitele sämpylöiden leikkauspinnat tasaisesti koko maustevoimäärällä.
- Paista voipuoli ylöspäin 175 asteessa noin 8 minuuttia tai kunnes voi on sulanut ja sämpylät paahtuneita. Ota pois uunista, anna hetki jäähtyä ja tarjoa alkupalana. Voi myös leikata leivät tikuiksi ja dipata aioliin.
Kategoriat
Ruokalajit
Kommentoi
Herkullista! Tämä tahna on monikäyttöistä: sopii myös kruunaamaan juuri keitetyn, kuuman pastan tai antamaan ihanaa aromia grillatuille herkkusienille tai maustevoiksi grillatuille pihveille...