• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
ParmesaanileivätReseptin teki kumppani

Parmesaanileivät

Valkosipuliset grillatut parmesaanileivät maistuvat alkupalana. Kokeile myös leikata leivät tikuiksi ja dippaa aioliin. Resepti: Akseli Herlevi

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita voi, parmesaaniraaste, hienonnettu valkosipuli ja lehtipersilja keskenään.
  2. Voitele sämpylöiden leikkauspinnat tasaisesti koko maustevoimäärällä.
  3. Paista voipuoli ylöspäin 175 asteessa noin 8 minuuttia tai kunnes voi on sulanut ja sämpylät paahtuneita. Ota pois uunista, anna hetki jäähtyä ja tarjoa alkupalana. Voi myös leikata leivät tikuiksi ja dipata aioliin.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu