Parmesanpaneroitu kala ja juurespyttipannu
Parmesanpaneroitu kala ja juurespyttipannu maistuu niin arkena kuin viikonloppuna.
4 annostayli 60 min0 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 2rs(à 300 g)Pirkka ahvenfileitä (pakaste)
- 3/4tlsuolaa
- ripausjauhettua valkopippuria
- 1kananmuna
- 1dlkorppujauhoja
- 1dlparmesaania raastettuna
- 1/4tlsuolaa
- margariinia paistamiseen
Juurespyttipannu
- 4(n.400 g)Pirkka perunaa (keltainen pussi)
- 2porkkanaa
- pala(120 g)selleriä
- 1(150 g)palsternakka
- 1iso sipuli
- 2valkosipulinkynttä
- 1punainen paprika
- 3rklöljyä
- 1tlsuolaa
- sitruunan raastettu kuori
Valmistus
yli 60 min- Sulata kalat pakkauksen ohjeen mukaan. Kuivaa kalat talouspaperiin. Jos käytät siikaa, paloittele fileet annospaloiksi. Ripottele fileiden kummallekin puolelle suolaa ja valkopippuria ja anna maustua.
- Kuori juurekset ja sipulit, puhdista paprika. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Leikkaa muut vihannekset noin puolentoista sentin kuutioiksi.
- Kuumenna paistokasarissa öljy ja paista vihanneksia käännellen ahkerasti kunnes saavat väriä ja pehmenevät sopivasti, 15-20 minuuttia. Mausta rosmariinilla, suolalla ja sitruunankuorella. Peitä kannella ja pidä kuumana.
- Vatkaa muna lautasella ja sekoita toisella korppujauho, juustoraaste ja suola. Kasta kalat munaan ja sitten korppujauho-juustoseokseen. Aseta leivinlaudalle ja taputtele kuorrutus kiinni.
- Kypsennä kalat pannulla margariinissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi molemmin puolin. Leikkaa raastettu sitruuna tarjolle kalavadille. Tarjoa parmesankala juurespyttipannun päällä. Tarjoa lisäksi maustekurkkua.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 0 kcalNaN kJ
- Proteiinia NaN g
- HiilihydraattejaNaN g
- RasvaaNaN g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi