• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Parmesanpaneroitu kala ja juurespyttipannu

Parmesanpaneroitu kala ja juurespyttipannu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta
    • 3/4tlsuolaa
    • ripausjauhettua valkopippuria
    • 1kananmuna
    • 1dlkorppujauhoja
    • 1dlvastaraastettua parmesanjuustoa
    • 1/4tlsuolaa
    • margariinia paistamiseen

Juurespyttipannu

Valmistus

yli 60 min
  1. Sulata kalat pakkauksen ohjeen mukaan. Kuivaa kalat talouspaperiin. Jos käytät siikaa, paloittele fileet annospaloiksi. Ripottele fileiden kummallekin puolelle suolaa ja valkopippuria ja anna maustua.
  2. Kuori juurekset ja sipulit, puhdista paprika. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Leikkaa muut vihannekset noin puolentoista sentin kuutioiksi.
  3. Kuumenna paistokasarissa öljy ja paista vihanneksia käännellen ahkerasti kunnes saavat väriä ja pehmenevät sopivasti, 15-20 minuuttia. Mausta rosmariinilla, suolalla ja sitruunankuorella. Peitä kannella ja pidä kuumana.
  4. Vatkaa muna lautasella ja sekoita toisella korppujauho, juustoraaste ja suola. Kasta kalat munaan ja sitten korppujauho-juustoseokseen. Aseta leivinlaudalle ja taputtele kuorrutus kiinni.
  5. Kypsennä kalat pannulla margariinissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi molemmin puolin. Leikkaa raastettu sitruuna tarjolle kalavadille. Tarjoa parmesankala juurespyttipannun päällä. Tarjoa lisäksi maustekurkkua.

Ravintosisältö per 100 g

  • 0 kcal kJ
  • Proteiinia g
  • Hiilihydraatteja g
  • Rasvaa g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1