Parsan keitto
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Parsa on keväinen herkku. Tarjoa lisäksi voisulaa ja parmesaania tai Hollandaise-kastiketta.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
500 g | tuoretta vihreää tai valkoista parsaa tai |
vettä tai | |
suolaa tai |
Ravintosisältö
Energia | 135 kJ / 32 kcal |
Rasva | 0,6 g |
josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraatit | 2 g |
josta sokereita | 1,9 g |
Proteiini | 2,9 g |
Suola | 0 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Kuori parsat ohuesti nupun alapuolelta ja leikkaa tyvestä pois pari senttiä puumaista osaa.
Nosta parsat kiehuvaan, kevyesti suolalla maustettuun veteen esimerkiksi paistokasariin. Vettä saa olla sen verran, että parsat juuri ja juuri peittyvät. Keittoaika vaihtelee parsan paksuuden ja tuoreuden mukaan Vihreä parsa kypsyy nopeammin (3–8 minuuttia) kuin valkoinen (10–14 minuuttia). Kokeile kypsyyttä cocktailtikuilla parsojen tyvestä.
Tarjoa parsat heti lämpiminä tai kylminä. Jäähdytä parsat jäävedessä, jotta ne pysyvät kauniin vihreinä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä n äillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,4(102 arviota)
- 30 - 60 min3,3(4 arviota)
- 30 - 60 min3,9(14 arviota)
- 30 - 60 min4,0(76 arviota)
- 30 - 60 min3,2(88 arviota)
- 30 - 60 min3,3(24 arviota)
- 30 - 60 min3,5(55 arviota)
- 30 - 60 min4,0(112 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (77 arviota)
- Vastaus @Is1 vuosi sittenItseasiassa parsan keitto-ohje ja aika löytyy ”valmistus”-välilehdeltä
- Is1 vuosi sittenEi ilmene, montako minuuttia pitää keittää parsa. Hyödytön resepti.