Paistetut kananmunat ja parsa grillissäReseptin teki kumppani

Paistetut kananmunat ja parsa grillissä

Aamiainen valmistuu helposti myös grillissä. Grillaa parsat ja tomaatit, lisää kananmunat. Kevyt ja herkullinen aamiainen on valmis.

  • 2 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

2 annosta
    • 250gtuoretta vihreää parsaa
    • 2rklrypsiöljyä
    • ripaussuolaa
    • 1/2rs(à 250 g)miniluumutomaatteja
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/2tlsokeria
    • 3kananmunaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa parsoista tyviosa pois. Sivele pintoihin ohuesti rypsiöljyä ja ripaus suolaa. Sekoita kokonaiset tomaatit, rypsiöljy, suola ja sokeri. Anna maustua hetki.
  2. Grillaa parsoja keskilämmöllä 1-2 minuuttia/puoli ja tomaatteja yhteensä 2-3 minuuttia. Nosta pois grillistä.
  3. Lisää öljytylle, kylmälle grillinkestävälle valurautapannulle (ei puukahvainen) ensin parsat ja tomaatit, riko pannulle kolme kananmunaa. Siirrä pannu grilliin ja kypsennä keskilämmöllä 4-5 minuuttia tai kunnes kananmunat ovat haluamassasi kypsyydessä. Tarjoa suoraan pannusta grillatun leivän kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 9 arvostelua