Grillattu parsa
Grillattu parsa on keväinen herkku.
4 annostaalle 30 min38 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 500gtuoretta vihreää parsaa
- n. 1rklrypsiöljyä
- ripaussuolaa
Valmistus
alle 30 min- Huuhdo ja kuivaa parsat. Napsauta tai leikkaa parsojen puumainen osa pois. Sivele parsoille kauttaaltaan öljyä.
- Grillaa kohtalaisella lämmöllä 2-3 minuuttia/puoli. Parsat saavat jäädä hieman rapsakoiksi. Mausta suolalla ja tarjoa esimerkiksi parmankinkun kanssa tai grilliruoan lisäkkeenä.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voi halutessasi kuoria parsojen alaosan, jos kuoret ovat paksut.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 38 kcal159 kJ
- Proteiinia 1,24 g
- Hiilihydraatteja1,17 g
- Rasvaa3,1 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi