Grillattu parsaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Grillattu parsa

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Grillattu parsa on keväinen herkku.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
500 g
 
tuoretta vihreää parsaa
tai
n. 1 rkl
 
rypsiöljyä
tai
ripaus
 
suolaa
tai

Ravintosisältö

Energia
238 kJ / 57 kcal
Rasva
3,5 g
josta tyydyttynyttä
0,2 g
Hiilihydraatit
1,9 g
josta sokereita
1,8 g
Proteiini
2,8 g
Suola
0,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min

Huuhdo ja kuivaa parsat. Napsauta tai leikkaa parsojen puumainen osa pois. Sivele parsoille kauttaaltaan öljyä.

Grillaa kohtalaisella lämmöllä 2–3 minuuttia/puoli. Parsat saavat jäädä hieman rapsakoiksi. Mausta suolalla ja tarjoa esimerkiksi parmankinkun kanssa tai grilliruoan lisäkkeenä.

Vinkki! Voi halutessasi kuoria parsojen alaosan, jos kuoret ovat paksut.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Parsa vihreä 500g 1lk
    Hinta 5,99/kpl
    11,98/kg
  • Parsa vihreä 250g Suomi 1lk
    Hinta 6,95/kpl
    27,80/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,8 (88 arviota)