Grillattu parsa
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Grillattu parsa on keväinen herkku.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
500 g | tuoretta vihreää parsaa tai |
n. 1 rkl | rypsiöljyä tai |
ripaus | suolaa tai |
Valmistus
alle 30 min
Huuhdo ja kuivaa parsat. Napsauta tai leikkaa parsojen puumainen osa pois. Sivele parsoille kauttaaltaan öljyä.
Grillaa kohtalaisella lämmöllä 2–3 minuuttia/puoli. Parsat saavat jäädä hieman rapsakoiksi. Mausta suolalla ja tarjoa esimerkiksi parmankinkun kanssa tai grilliruoan lisäkkeenä.
Vinkki! Voi halutessasi kuoria parsojen alaosan, jos kuoret ovat paksut.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min2,8(26 arviota)
- alle 15 min4,0(24 arviota)
- alle 30 min3,1(15 arviota)
- alle 30 min3,9(111 arviota)
- alle 30 min3,5(18 arviota)
- alle 30 min4,7(100 arviota)
- alle 30 min4,2(100 arviota)
- alle 30 min3,9(286 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,7 (71 arviota)