• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Grillattu parsa

Grillattu parsa on keväinen herkku.
Grillattu parsa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 38 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 500gtuoretta vihreää parsaa
    • n. 1rklrypsiöljyä
    • ripaussuolaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa parsojen kova kanta pois ja kuori parsat. Sivele parsoille kauttaaltaan öljyä.
  2. Grillaa kohtalaisella lämmöllä 2-3 minuuttia/puoli. Parsat saavat jäädä hieman rapsakoiksi. Mausta suolalla ja tarjoa esimerkiksi parmankinkun kanssa tai grillatun lihan lisäkkeenä.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 38 kcal159 kJ
  • Proteiinia1,24 g
  • Hiilihydraatteja1,17 g
  • Rasvaa3,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 17 arvostelua