Grillattu parsa
Grillattu parsa on keväinen herkku.
- 4 annosta
- alle 30 min
- 38 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 500gtuoretta vihreää parsaa
- n. 1rklrypsiöljyä
- ripaussuolaa
Valmistus
alle 30 min- Leikkaa parsojen kova kanta pois ja kuori parsat. Sivele parsoille kauttaaltaan öljyä.
- Grillaa kohtalaisella lämmöllä 2-3 minuuttia/puoli. Parsat saavat jäädä hieman rapsakoiksi. Mausta suolalla ja tarjoa esimerkiksi parmankinkun kanssa tai grillatun lihan lisäkkeenä.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 38 kcal159 kJ
- Proteiinia 1,24 g
- Hiilihydraatteja1,17 g
- Rasvaa3,1 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi