Grillattu parsa
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Grillattu parsa on keväinen herkku.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
500 g | tuoretta vihreää parsaa tai |
n. 1 rkl | rypsiöljyä tai |
ripaus | suolaa tai |
Ravintosisältö
Energia | 238 kJ / 57 kcal |
Rasva | 3,5 g |
josta tyydyttynyttä | 0,2 g |
Hiilihydraatit | 1,9 g |
josta sokereita | 1,8 g |
Proteiini | 2,8 g |
Suola | 0,3 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Huuhdo ja kuivaa parsat. Napsauta tai leikkaa parsojen puumainen osa pois. Sivele parsoille kauttaaltaan öljyä.
Grillaa kohtalaisella lämmöllä 2–3 minuuttia/puoli. Parsat saavat jäädä hieman rapsakoiksi. Mausta suolalla ja tarjoa esimerkiksi parmankinkun kanssa tai grilliruoan lisäkkeenä.
Vinkki! Voi halutessasi kuoria parsojen alaosan, jos kuoret ovat paksut.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,8(77 arviota)
- alle 15 min3,8(57 arviota)
- alle 30 min3,9(151 arviota)
- alle 30 min3,7(21 arviota)
- alle 30 min4,2(116 arviota)
- alle 30 min3,4(130 arviota)
- alle 30 min4,1(168 arviota)
- alle 30 min3,0(42 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (92 arviota)