Parsakaali-makkarapannu
Saat maukkaaseen pyttipannuun vihreyttä, kun lisäät makkaran ja perunan kaveriksi parsakaalia, lehtikaalia, herneitä ja yrttejä. Nam, mikä herkullinen arkiruoka!
3-4 annosta30 - 60 min
Ainekset
3-4 annosta
- 400ggrillimakkaraa
- 500gpientä Pirkka perunaa (keltainen pussi)
- 1-2rklöljyä
- 400gparsakaalia
- 1/2ps(n. 60 g)Pirkka lehtikaalisuikaleita
- 1/2tlsuolaa
- 1/2ps(100 g)Pirkka herneitä
- 1/2dlbasilikaa hienonnettuna
Kastike
- 1dlHellmann's majoneesia
- 2tlPirkka Dijon-sinappia
Valmistus
30 - 60 min- Keitä pestyt perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Puolita keitetyt perunat. Irrota huuhdellun parsakaalin kukinnot sekä kuori ja paloittele sen varsi.
- Suikaloi makkara ja paista makkarapaloihin kaunis paistopinta ja siirrä ne toiseen astiaan.
- Ruskista perunat rasvassa. Lisää paistokasariin parsakaali, lehtikaalisuikaleet sekä herneet. Mausta pannu suolalla ja anna perunoiden ja vihannesten hautua edelleen juuri ja juuri pehmeiksi eli noin 10 minuuttia välillä sekoitellen. Lisää lopuksi kevyesti ruskistetut makkarapalat ja kuumenna.
- Hienonna pinnalle basilikaa sekä kevätsipulia. Sekoita kastikeainekset ja tarjoa kylmä sinappikastike erikseen kuuman makkarapannun kanssa.
Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kommentoi