Paistettu nieriä ja herneremouladekastikeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Paistettu nieriä ja herneremouladekastike

Paistetun nieriän kanssa maistuu samettinen herneremoulade. Noin 5,05 €/annos*

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • n. 600gnieriäfileetä
    • 2rklBecel kasviöljyvalmistetta, manteli & kookos
    • 1/2tlsuolaa
    • mustapippuria rouhittuna

Herneremouladekastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Jaa kala neljäksi palaksi ja paista ne molemmin puolin rasvassa kypsiksi ja rapeapintaisiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla
  2. Valmista remoulade. Soseuta sauvasekoittimella tai monitoimikoneen kulhossa pussillinen (200 g) sulatettuja herneitä, majoneesi, kerma ja sinappi. Mausta suolalla.
  3. Murskaa loput sulatetut herneet karkeaksi ja sekoita remouladen joukkoon. Tarjoa kala ja herneremoulade keitettyjen perunoiden kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 9 arvostelua