• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sitruunainen makkarapaella

Sitruunainen makkarapaella
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 424 kcal / annos (350g)

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

    • 1ruukkupersiljaa

Koristeeksi

    • sitruunaviipaleita
    • (kuorellisia katkarapuja)

Valmistus

30 - 60 min
  1. Paloittele makkarat. Hienonna kuorittu sipuli, valkosipulinkynnet ja chili. Ruskista makkarat paistokasarissa ja siirrä ne syrjään odottamaan.
  2. Kuullota öljyssä sipuli, valkosipulinkynnet, chili ja curry. Lisää joukkoon riisi ja kuullota vielä hetki, kunnes riisi on läpikuultavaa. Lisää vesi ja kasvisfondi. Kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla 15 minuuttia.
  3. Kuutioi tomaatit ja suikaloi paprika. Lisää ne ja makkarat paistokasariin. Kypsennä vielä noin 5 minuuttia, kunnes riisi on kypsää. Lisää lopuksi katkaravut, herneet, sitruunanmehu ja chilikastike. Kuumenna.
  4. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa. Koristele sitruunainen makkarapaella sitruunaviipaleilla ja halutessasi kuorellisilla katkaravuilla.

Ravintosisältö perannos 350g100 g

  • 424 kcal1 770 kJ
  • Proteiinia21 g
  • Hiilihydraatteja29 g
  • Rasvaa25 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille