Pastasalaatti
Simppeli pastasalaatti on kätevä tarjottava tilanteeseen kuin tilanteeseen. Peston, tomaatin ja mozzarellan liitto on klassikko ihan syystä. Noin 1,75€/annos.
- 10 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
10 annosta
- 1ps(400 g)Rummo gluteenitonta fusillipastaa
- 4lvettä
- 2tlsuolaa
- 1/2prk(à 185 g)Pirkka vihreää pestoa
- 2rklsitruunanmehua
- 2rs(à 250 g)kirsikkatomaatteja
- 1prk(350 g/180 g)Pirkka Parhaat kreikkalaisia kalamataoliiveja
- 1ruukkubasilikaa
- 2ps(à 125 g)mozzarellapalloja tai
- 2ps(200 g/125 g)Pirkka mozzarellaa
- 1ps(65 g)Pirkka Luomu rucolaa
Valmistus
30 - 60 min- Keitä pastaa pakkauksen ohjeen mukaan suolatussa vedessä 13 minuuttia. Valuta ja anna jäähtyä hetki.
- Mittaa pesto ja sitruunanmehu salaattikulhoon ja kääntele joukkoon pasta.
- Huuhtele kirsikkatomaatit. Valuta oliivit. Hienonna basilika. Jos käytät isoja mozzarellapalloja, valuta ne ja leikkaa juustot kuutioiksi.
- Kääntele kaikki salaatin ainekset sekaisin. Säilytä jääkaapissa tarjoiluun asti.
Tiesitkö että...
Voit tehdä salaatin valmiiksi jo edellisenä päivänä. Jätä silloin rucola ja basilika pois ja kääntele ne joukkoon vasta ennen tarjoilua. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi