Pekoni-kanapastaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pekoni-kanapasta

Pekoni-kanapastassa on hieman jälkitulisuutta. Helppo pastakastike saa makua chilillä ja paprikalla maustetusta ranskankermasta.

  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 346 kcal / annos (200g)

Ainekset

4 annosta

Kastike

    • 1/2pkt(à 170 g)HK Amerikan pekonia
    • 1pkt(450 g)Kariniemen kananpojan fileesuikaleita, marinoimaton
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria
    • 1(n. 120 g)sipuli
    • 1(150 g)paprika
    • 1prk(2 1/2 dl)Crème Bonjour Cuisinea, chili & paprika
    • 1/2-1dlpastan keitinlientä
    • 1dlpersiljaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Suikaloi tai kuutioi pekonit. Levitä pekonit kylmälle pannulle, kuumenna ja anna niiden ruskistua. Siirrä pekonit lautaselle ja ruskista broilerit pekonin rasvassa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Kuutioi tai suikaloi sipuli ja paprika. Lisää ne pannulle pehmenemään. Siirrä pekonit takaisin pannulle.
  4. Lisää joukkoon cuisine. Ohenna kastike pastan keitinliemellä. Viimeistele persiljalla. Tarjoa keitetyn pastan kastikkeena.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 346 kcal1 450 kJ
  • Proteiinia19 g
  • Hiilihydraatteja39,2 g
  • Rasvaa12,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 165 arvostelua
  • Ankku2.10.2017

    Millä korvata sipuli, paprika sekä Crème Bonjour Cuisinea, chili & paprika, kun mikää ei mainituista käy. Pois voi jättää mutta millä saa makua.

  • K-Kuluttajapalvelu2.10.2017

    Ankku, sipuli, paprika sekä Crème Bonjour Cuisine ovat olennainen osa reseptiä. Mahdollisesti joku muista Crème Bonjour Cuisine mauista sopisi sinulle ja voit käyttää pastaan sitä: https://www.cremebonjour.fi/tuotekategoria/cuisine-fraiche/

  • Halpiskokki21.9.2016

    Hinnalla 0€/annos* tätä voisi syödä vaikka joka päivä!

  • Mimmu16.8.2016

    Aivan huippu ja helppo :) Vaihdoin tosin cuisinen maun yrtti & valkosipuli. Kiitos ohjeen tekijälle!

  • Suvi27.2.2016

    Todella maukasta! Resepti oli yksinkertainen ja ruoka maistui meillä jokaiselle. Hyvin pienen kuumotuksen suussa tuo Créme Bonjourin Cuisine maussa chili & paprika, joka sopii ruokaan aivan täydellisesti :) Lisäsin broilerin sekaan myös currya ja pekonin määrää hieman suurensin, nams.