Sinihomejuusto-kanapasta
Helppo sinihomejuusto-kanapasta valmistuu nopeasti. Kermaisessa pastassa maistuvat pehmeän makuinen sinihomejuusto, aurinkokuivatut tomaatit ja basilika. Noin 2,50 €/annos*
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 300g(n. 8 dl)Pirkka gnocchi -pastaa
- 1(100 g)sipuli
- 2valkosipulinkynttä
- 2rklöljyä
- n. 1/2tlsuolaa
- ripausmustapippuria
- 1tlk(2 dl)Arla Lempi Fraîche -kermaa 15 %
- 1pkt(140 g)Castello Crumbly Blue juustoa
- 1dltuoretta basilikaa hienonnettuna
Valmistus
alle 30 min- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Hienonna sipuli ja valkosipuli.
- Ruskista broilerit öljyssä (1 rkl). Mausta suolalla ja pippurilla. Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä (1rkl).
- Lisää kerma ja murennettu sinihomejuusto, jätä osa koristeeksi. Kuumenna kiehuvaksi.
- Valuta pasta, ota 1/2 dl lientä talteen Sekoita kastike pastaan. Lisää liemi, paloitellut aurinkokuivatut tomaatit ja basilika. Koriste sinihomejuustolla ja basilikalla
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Ruokalajit Pääraaka-aineet
Kommentoi
Meille jäänyt pysyvästi listalle. Toivotaan teinien puolesta vähintään kahden viikon välein. Harmittaa, kun crumblyblue katosi meidän cittarin tiskiltä. Ei ole yhtä hyvää auralla
kasvissyöjänä sovelsin tätä ohjetta. toimii! jätin suolan myös pois, sillä onhan tää aurajuusto jo valmiiksi tosi suolasta.
Hyvä ja helppo resepti kanan ja pastan ystäville. Suosittelen lämpimästi maukasta ateriaa kaipaaville.
Jäänyt ns. repertuaariin pysyvästi. Toimiva ja hyvä arkiresepti. Toimii myös lämmitettynä lounasruokana ja yhdestä satsista tulee useampi annos. 😊
H yv ee olj !
Älyttömän hyvä, kermainen pasta. Toki rasvaista ja aika kallistakin, mutta spessutilaisuuksiin aivan loistava ruoka!
5/5 söisin uudestaa
Huom!!! 1 Annos maksaa enemmän, mitä arvio on..!!!! 🤔
Helppotekoinen, nopea ja hyvä lounas etäperheelle.
Oikein maukasta. Tämä resepti yllätti positiivisesti!
Broilerista kanapastaa.