• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pekoni-kanavartaat

Syö SEKÄ edullisesti ETTÄ hyvin. Tämäkin resepti vain noin 2,95 €/annos*.
Pekoni-kanavartaat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 400 kcal / annos (190g)

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(n. 500 g)Kariniemen kananpojan fileepihvejä, maustamaton
    • 2pkt(à 140 g)HK Amerikanpekonia, BBQ
    • n. 14kplpitkiä varrastikkuja

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota broilerit huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen valmistusta. Leikkaa fileepihvit pitkittäin 4-5 osaan.
  2. Pujota broilerit vedessä liotettuihin varrastikkuihin. Kääri ympärille pekonia.
  3. Grillaa vartaita käännellen noin 7 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Tarjoa lisäksi salaattia.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 190g100 g

  • 400 kcal1 690 kJ
  • Proteiinia35 g
  • Hiilihydraatteja0 g
  • Rasvaa30 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5