Chili-broilerikebakot
Makean tuliset broilerikebakot ovat helppoa arkiruokaa ja voit tarjota ne joko kylmänä tai kuumana.
- 6 annosta
- alle 30 min
- 118 kcal / 100 g
Ainekset
6 annosta
- 3kpl(n. 400 g)Broilerin rintafileitä, maustamaton
- 3/4dlPirkka makeaa chilikastiketta
- puisia grillivartaita
Koristeeksi
- kirsikkatomaatteja
- tuoretta rosmariinia
Valmistus
alle 30 min- Suikaloi broilerinrintafileet pitkittäin 3-4 osaan ja marinoi niitä chilikastikkeessa jääkaapissa 2-3 tuntia. Liota varrastikkuja vedessä, jotta ne eivät syty palamaan grillissä. Työnnä broilerinsuikaleet varrastikkuihin.
- Valele kebakot vielä chilikastikeella. Kypsennä kebakkoja grillissä noin 3 minuuttia kummaltakin puolelta tai uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia. Kebakot ovat kypsiä, kun neste paksuimmasta kohdasta pistettäessä on kirkasta.
- Koristele vartaat kirsikkatomaateilla ja työnnä rosmariininoksa pyrstöksi. Tarjoa kebakot kuumina tai kylminä salaatin kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 118 kcal494 kJ
- Proteiinia 20,1 g
- Hiilihydraatteja6 g
- Rasvaa1,38 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi