• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Chili-broilerikebakot

Chili-broilerikebakot
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

6 annosta

Koristeeksi

    • kirsikkatomaatteja
    • tuoretta rosmariinia

Valmistus

alle 30 min
  1. Suikaloi broilerinrintafileet pitkittäin 3-4 osaan ja marinoi niitä chilikastikkeessa jääkaapissa 2-3 tuntia. Liota varrastikkuja vedessä, jotta ne eivät syty palamaan grillissä. Työnnä broilerinsuikaleet varrastikkuihin.
  2. Valele kebakot vielä chilikastikeella. Kypsennä kebakkoja grillissä noin 3 minuuttia kummaltakin puolelta tai uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia. Kebakot ovat kypsiä, kun neste paksuimmasta kohdasta pistettäessä on kirkasta.
  3. Koristele vartaat kirsikkatomaateilla ja työnnä rosmariininoksa pyrstöksi. Tarjoa kebakot kuumina tai kylminä salaatin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 118 kcal494 kJ
  • Proteiinia20,1 g
  • Hiilihydraatteja6 g
  • Rasvaa1,38 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1