• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Lohivartaat

Lohivartaat on helpompi grillata, kun pujotat lohipalat kahteen vartaaseen. Nauti vartaat raikkaan salaatin ja varhaisperunoiden kanssa. Tämäkin resepti vain n. 2,55€/annos*.
Lohivartaat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 109 kcal / annos (80g)

Ainekset

4 annosta
    • 2rs(à 300 g)Leroy reiluja lohipaloja
    • 1sitruuna
    • 2-3kevätsipulin vartta
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria
    • puisia varrastikkuja

Valmistus

alle 30 min
  1. Pese sitruuna ja viipaloi se ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa kevätsipuli pätkiksi (noin 4 cm). Liota varrastikkuja vedessä.
  2. Valmista yksi varras pujottamalla kahteen varrastikkuun vuorotellen lohipaloja ja sitruunaviipaleita tai kevätsipulia. Tee 8 varrasta, joista toisissa on lohen kanssa sitruunaa ja toisissa kevätsipulia. Mausta vartaat suolalla ja pippurilla.
  3. Grillaa tai paista vartaat parilassa kypsiksi.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 80g100 g

  • 109 kcal456 kJ
  • Proteiinia10 g
  • Hiilihydraatteja0,98 g
  • Rasvaa7,14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 11 arvostelua