• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pekoni-omenacannellonit

Pekoni-omenacannellonit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 557 kcal / annos (240g)

Ainekset

4 annosta
    • 1/2pkt(250 g)cannelloneja
    • 1pkt(140 g)pekonia
    • 1/2omenaa
    • 1/2purjoa
    • 1prk(250 g)ricottajuustoa
    • 3rkltuoretta hienonnettua salviaa
    • 1rklhunajaa
    • 3/4tlinkivääriä
    • 1/4tlsuolaa
    • ripausmustapippuria
    • 2dlruokakermaa
    • 1dlparmesaania raastettuna
    • ripausmustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuutio pekoni. Pese omena ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo.
  2. Ruskista pekonikuutiot pannulla. Lisää purjo, omenakuutiot, puolet ricottajuustosta, salvia, hunaja ja inkivääri. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Voitele cannellonien levyinen uunivuoka. Nostele pekoni-omenatäytettä cannellonien sisään. Aseta cannellonit vuokaan vierekkäin.
  4. Sekoita loput ricottajuustosta, ruokakerma ja parmesaanijuusto. Mausta mustapippurilla. Levitä seos cannellonien päälle. Kypsennä pekoni-omenacanneloneja 200-asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia.

Ravintosisältö perannos 240g100 g

  • 557 kcal2 340 kJ
  • Proteiinia26 g
  • Hiilihydraatteja60 g
  • Rasvaa24 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1