Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Pekoni-omenacannellonitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pekoni-omenacannellonit

Pekoni-omenacannellonit ovat oivallinen yhdistelmä suolaista lihaa ja hapanta hedelmää. Tämä pastaruoka valmistuu uunissa noin puolessa tunnissa.

Ainekset

4 annosta
    • 1/2pkt(250 g)cannelloneja
    • 1pkt(140 g)pekonia
    • 1/2omenaa
    • 1/2purjoa
    • 1prk(250 g)ricottajuustoa
    • 3rkltuoretta salviaa hienonnettuna
    • 1rklhunajaa
    • 3/4tlinkivääriä
    • 1/4tlsuolaa
    • ripausmustapippuria
    • 2dlruokakermaa
    • 1dlparmesaania raastettuna
    • ripausmustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuutio pekoni. Pese omena ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo.
  2. Ruskista pekonikuutiot pannulla. Lisää purjo, omenakuutiot, puolet ricottajuustosta, salvia, hunaja ja inkivääri. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Voitele cannellonien levyinen uunivuoka. Nostele pekoni-omenatäytettä cannellonien sisään. Aseta cannellonit vuokaan vierekkäin.
  4. Sekoita loput ricottajuustosta, ruokakerma ja parmesaanijuusto. Mausta mustapippurilla. Levitä seos cannellonien päälle. Kypsennä pekoni-omenacanneloneja 200-asteisessa uunissa noin 25–30 minuuttia.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille17 arvostelua