Pekonilohi
Pekonilohi on maukas ja täyttävä, uunissa valmistettava kalaruoka vihannesten kera. Tarjoa pekonilohen ja kukkavihanneksien kanssa perunasosetta.
3 annosta30 - 60 min322 kcal / annos (130g)
Ainekset
3 annosta
- 1pkt(4 x 100 g)lohta annospaloina (pakaste)
- 1/2tlsuolaa
- 1/4tlmustapippuria
- 4viipalettapekonia
Lisäksi
- 1ps(300 g)Pirkka kukkavihanneksia (pakaste)
Valmistus
30 - 60 min- Anna jäisten lohipalojen pehmetä hiukan huoneenlämmössä. Mausta palat molemmin puolin suolalla ja pippurilla. Kääri jokainen lohipala pekoniin niin, että pekoni kiertää palan päältä kaksi kertaa.
- Lado kääröt voideltuun uunivuokaan siten, että pekonisuikaleen päät jäävät palan alle. Jätä palojen väliin hiukan tilaa, jotta ne kypsyvät joka puolelta.
- Kypsennä lohipaloja 225-asteisessa uunissa 25 minuuttia.
- Keitä kukkavihannekset pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa pekonilohen ja kukkavihanneksien kanssa perunasosetta.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 130g100 g
- 322 kcal1 360 kJ
- Proteiinia 30,4 g
- Hiilihydraatteja0,3 g
- Rasvaa21,4 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi