• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Pekonilohi

Pekonilohi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • 30 - 60 min
  • 322 kcal / annos (130g)

Ainekset

3 annosta
    • 1pkt(4 x 100 g)lohta annospaloina (pakaste)
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/4tlmustapippuria
    • 4viipalettapekonia

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Anna jäisten lohipalojen pehmetä hiukan huoneenlämmössä. Mausta palat molemmin puolin suolalla ja pippurilla. Kääri jokainen lohipala pekoniin niin, että pekoni kiertää palan päältä kaksi kertaa.
  2. Lado kääröt voideltuun uunivuokaan siten, että pekonisuikaleen päät jäävät palan alle. Jätä palojen väliin hiukan tilaa, jotta ne kypsyvät joka puolelta.
  3. Kypsennä lohipaloja 225-asteisessa uunissa 25 minuuttia.
  4. Keitä kukkavihannekset pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa pekonilohen ja kukkavihanneksien kanssa perunasosetta.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 130g100 g

  • 322 kcal1 360 kJ
  • Proteiinia30,4 g
  • Hiilihydraatteja0,3 g
  • Rasvaa21,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua