Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Savunieriä ja pinaattikastikeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Savunieriä ja pinaattikastike

Valmista savunierän kaveriksi mehevä ja herkullinen pinaattikastike.

Ainekset

n. 8 annosta
    • 1(n. 700 g)savunieriäfilee
    • 1dlpersiljaa hienonnettuna
    • 1sitruunan kuori
    • 1dlparmesaania raastettuna
    • 2rklrypsiöljyä

Pinaattikastike

    • 1/2dltilliä tai ruohosipulia hienonnettuna
    • 1tlk(200 g)crème fraîchea (ranskankerma)
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Aloita kastikkeen valmistuksesta. Hienonna tilli tai ruohosipuli. Sekoita ranskankermaan jäiset pinaattipalat ja tilli. Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria. Anna pinaatin sulaa ja kastikkeen maustua jääkaapissa. Sekoita kastike tasaiseksi ennen tarjoilua.
  2. Kypsennä kukkavihannekset pakkauksen ohjeen mukaan. Suikaloi salaatti laakealle vadille ja kaada päälle jäähtyneet kukkavihannekset.
  3. Poista savunieriäfileistä nahka ja nosta fileet kokonaisena vihannesten päälle.
  4. Hienonna persilja. Raasta hyvin pestyn sitruunan kuori ja parmesaani karkeaksi raasteeksi. Paahda kuivassa pannussa mantelilastut. Nosta pannu pois liedeltä. Sekoita mantelilastujen joukkoon öljy ja persilja.
  5. Lisää sitruunankuori- ja parmesaaniraaste. Levitä seos savunieriäfileelle. Tarjoa savunieriäfileet pinaattikastikkeen kanssa.

Kategoriat

Kokeile myös

Kommentoi

Arvosana reseptille