• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Penne-jauhelihalaatikko

Penne-jauhelihalaatikko
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 112 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta.
  2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.
  3. Viipaloi sienet, kuutioi paprika ja hienonna sipuli. Lisää kasvikset jauhelihan joukkoon ja anna niiden kuullottua. Mausta rosmariinilla, suolalla, pippurilla ja chilillä.
  4. Kaada pasta ja jauhelihaseos voideltuun uunivuokaan ja sekoita. Sekoita munat ja maito keskenään. Kaada munamaito vuokaan. Kypsennä laatikkoa 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla 50-60 minuuttia. Ripottele pinnalle juustoraaste kypsymisen loppuvaiheessa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 112 kcal468 kJ
  • Proteiinia7,89 g
  • Hiilihydraatteja10,2 g
  • Rasvaa4,08 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille