Rukiinen vuohenjuusto-sienipiiras
- Annosmäärän. 30 palaa
- Valmistusaika30 - 60 min
Vuohenjuusto-sienipiiras sopii tarjottavaksi noutopöytään tai vaikkapa iltapalaksi!
Ainekset
n. 30 palaa
1 pkt (400 g) | tai |
Pinnalle | |
---|---|
3–4 (n. 400 g) | punasipulia tai |
1 rs (200 g) | tai |
1 (n. 150 g) | punainen paprika tai |
1–2 rkl | öljyä tai |
1/2 tl | suolaa tai |
1/4 tl | mustapippuria tai |
1/2 dl | timjamia hienonnettuna tai |
(1 tl | balsamiviinietikkaa) tai |
1/2 dl | crème fraîchea (ranskankerma) tai |
2 pkt (à 200 g) | tai |
Koristeeksi | |
tuoretta timjamia tai |
Valmistus
30 - 60 min
Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikina leivinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi levyksi.
Kuori ja hienonna sipulit. Paloittele sienet ja paprika. Kuullota sipulit pannulla ja siirrä sivuun. Kuullota myös sienet pannulla. Mausta suolalla, pippurilla, timjamilla ja halutessasi balsamiviinietikalla.
Voitele pohja ranskankermalla. Levitä päälle sienet, sipulit ja paprika. Leikkaa vuohenjuustot 30 viipaleeksi ja levitä tasaisesti piiraalle.
Paista 225 asteessa uunin alatasolla noin 20 minuuttia. Paloittele vuohenjuusto-sienipiiras 30 annospalaan niin, että jokaisessa palassa on vuohenjuustokiekko. Koristele timjamilla ja tarjoa lämpimänä.
Vinkki! Kokeile herkkusienten tilalla portobellosieniä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta