• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Rukiinen vuohenjuusto-sienipiiras

Rukiinen vuohenjuusto-sienipiiras
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 30 palaa
  • 30 - 60 min
  • 115 kcal / annos (50g)

Ainekset

n. 30 palaa

Pinnalle

    • 3-4(n. 400 g)punasipulia
    • 1(n. 150 g)punainen paprika
    • 1-2rklöljyä
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/4tlmustapippuria
    • 1/2dltimjamia hienonnettuna
    • (1 tlbalsamiviinietikkaa)
    • 1/2dlcrème fraîchea (ranskankerma)

Koristeeksi

    • tuoretta timjamia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikina leivinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi levyksi.
  2. Kuori ja hienonna sipulit. Paloittele sienet ja paprika. Kuullota sipulit pannulla ja siirrä sivuun. Kuullota myös sienet pannulla. Mausta suolalla, pippurilla, timjamilla ja halutessasi balsamiviinietikalla.
  3. Voitele pohja ranskankermalla. Levitä päälle sienet, sipulit ja paprika. Leikkaa vuohenjuustot 30 viipaleeksi ja levitä tasaisesti piiraalle.
  4. Paista 225 asteessa uunin alatasolla noin 20 minuuttia. Paloittele vuohenjuusto-sienipiiras 30 annospalaan niin, että jokaisessa palassa on vuohenjuustokiekko. Koristele timjamilla ja tarjoa lämpimänä.

Tiesitkö että...

Vinkki! Kokeile herkkusienten tilalla portobellosieniä.

Ravintosisältö perannos 50g100 g

  • 115 kcal481 kJ
  • Proteiinia4 g
  • Hiilihydraatteja6 g
  • Rasvaa9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1