Peruna-parsakaalikeitto

Nopea ja yksinkertainen arkiruoka koko perheelle syntyy perunasta ja parsakaalista. N. 0,45 €/annos.
Peruna-parsakaalikeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 36,9 kcal / 100 g
    • Kasvis (lakto-ovo)

Ainekset

6 annosta
    • 7(600 g)jauhoista perunaa
    • 1(n. 270 g)parsakaali
    • 7dlvettä
    • 3/4tlsuolaa
    • 1/2tltimjamia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Lohko pestyt ja kuoritut perunat kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen. Keitä 10 minuuttia. Huuhtele ja paloittele parsakaali. Viipaloi varsi ohuiksi viipaleiksi. Lisää parsakaalit kiehumaan perunoiden joukkoon. Keitä 10 minuuttia ja tarkista kypsyys.
  2. Soseuta vihannekset liemineen. Mausta timjamilla. Lisää sulatejuusto nokareina keiton joukkoon. Kuumenna keitto. Koristele peruna-parsakaalikeitto halutessasi esimerkiksi siemenillä ja tuoreilla yrteillä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 36,9 kcal154 kJ
  • Proteiinia2,19 g
  • Hiilihydraatteja5,16 g
  • Rasvaa0,69 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi