• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Parsakaali-mantelisosekeitto

Tämäkin resepti vain n. 0,95€/annos*.
Parsakaali-mantelisosekeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta
    • 2(n. 250 g)Pirkka perunaa (punainen pussi)
    • 1(n. 500 g)Pirkka parsakaali
    • 6dlvettä
    • 2Pirkka kasvisliemikuutiota
    • 4dlkevytmaitoa
    • mustapippuria

Koristeeksi

    • mantelilastuja

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja leikkaa perunat pieniksi kuutioiksi. Irrota parsakaalin kukinnot ja paloittele varsi. Rouhi mantelit veitsellä.
  2. Paahda manteleita kattilassa. Mittaa joukkoon vesi ja kiehauta. Lisää perunat, parsakaali ja kasvisliemikuutiot. Keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
  3. Soseuta keitto sauvasekoittimella ja mausta mustapippurilla. Lisää maito ja kuumenna.
  4. Ripottele keiton pinnalle mantelilastuja. Tarjoa keiton kanssa tummaa leipää.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2012. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 350g100 g

  • 231 kcal966 kJ
  • Proteiinia25 g
  • Hiilihydraatteja16 g
  • Rasvaa12 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2