Parsakaali-mantelisosekeitto
Tämäkin resepti vain n. 0,95€/annos*.
4 annostaalle 30 min231 kcal / annos (350g)
Ainekset
4 annosta
- 2(n. 250 g)Pirkka perunaa (punainen pussi)
- 1(n. 500 g)Pirkka parsakaali
- 1/2ps(à 150 g)Pirkka kuorittuja manteleita
- 6dlvettä
- 2Pirkka kasvisliemikuutiota
- 4dlkevytmaitoa
- ripausmustapippuria
Koristeeksi
- mantelilastuja
Valmistus
alle 30 min- Kuori ja leikkaa perunat pieniksi kuutioiksi. Irrota parsakaalin kukinnot ja paloittele varsi. Rouhi mantelit veitsellä.
- Paahda manteleita kattilassa. Mittaa joukkoon vesi ja kiehauta. Lisää perunat, parsakaali ja kasvisliemikuutiot. Keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
- Soseuta keitto sauvasekoittimella ja mausta mustapippurilla. Lisää maito ja kuumenna.
- Ripottele keiton pinnalle mantelilastuja. Tarjoa keiton kanssa tummaa leipää.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2012. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 350g100 g
- 231 kcal966 kJ
- Proteiinia 25 g
- Hiilihydraatteja16 g
- Rasvaa12 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi