• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Peruna-parsakaalisose

Peruna-parsakaalisose
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 54,6 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 600gjauhoisia perunoita (punainen pussi)
    • n. 180gparsakaalia
    • (1/2 tlsuolaa)
    • 3/4dlmaitoa
    • (1/2 rklvoita)

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja lohko perunat. Viipaloi parsakaalin varsi ohuiksi viipaleiksi. Paloittele parsakaalin kukinto pienempiin osiin ja pane parsakaalit kiehumaan yhdessä perunoiden kanssa. Keitä noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Jätä keitinlientä kattilan pohjalle noin ½ dl. Lisää suola ja soseuta perunat ja parsakaali sähkövatkaimella. Kaada soseen joukkoon kuuma maito ja sekoita sose tasaiseksi. Lisää halutessasi nokare voita. Tarjoa peruna-parsakaalisose lisäkkeenä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 54,6 kcal229 kJ
  • Proteiinia2,35 g
  • Hiilihydraatteja10,1 g
  • Rasvaa0,31 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3