Parsakaali-vuohenjuustokeitto
Helppo ja herkullinen parsakaali-vuohenjuustokeitto on nopea surauttaa sileäksi sauvasekoittimella. Tämä sosekeitto on maukasta arkiruokaa.
5 annosta30 - 60 min147 kcal / annos (300g)
Ainekset
5 annosta
- 3-4(400 g)jauhoista perunaa
- 1(n. 350 g)parsakaali
- 1(200 g)purjo
- 1lvettä
- 2kasvisliemikuutiota
- 100gvuohenjuustoa
- 2tloreganoa
- 3/4tlmustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Kuori ja paloittele perunat. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon kasvisliemikuutiot ja perunat. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla vajaat kymmenen minuuttia.
- Irrota sillä aikaa parsakaalin kukinnot, paloittele ne ja leikkaa varsi ohuiksi viipaleiksi. (Säästä hieman kukintoja koristeeksi.) Halkaise, huuhtele ja viipaloi purjo.
- Lisää parsakaali ja purjo keittoon ja anna kiehua vielä reilut kymmenen minuuttia. Mausta oreganolla ja mustapippurilla.
- Soseuta keitto esimerkiksi sauvasekoittimella. Lisää kuuman keiton joukkoon kuutioitu vuohenjuusto ja sekoittele, että juusto osittain sulaa.
- Koristele pienillä parsakaalin kukinnoilla. Tarjoa lisäksi vastapaistettua patonkia.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 300g100 g
- 147 kcal618 kJ
- Proteiinia 7 g
- Hiilihydraatteja14 g
- Rasvaa6 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi