• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pestosilakat

Pestosilakat valmistetaan uunissa. Silakat on täytetty pestolla tai sitruunapestolla ja parmesaanilla. Tomaatit antavat väriä ja makua.
Pestosilakat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Poista silakkafileistä selkäevät ja levitä fileet leikkuulaudalle nahkapuolet lautaa vasten. Ripottele fileille ripaus suolaa ja levitä teelusikalla nokare pestokastiketta. Ripottele peston päälle juustoraastetta. Kääri fileet rullalle. Lado rullat voideltuun, laakeaan uunivuokaan.
  2. Leikkaa tomaatit kuutioiksi ja levitä silakkarullien päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Koristele tuoreilla basilikan lehdillä. Tarjoa pestosilakat keitettyjen perunoiden ja vihreän salaatin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 148 kcal621 kJ
  • Proteiinia14 g
  • Hiilihydraatteja1 g
  • Rasvaa9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille