Pinaattinen kanapasta
- Annosmäärä4–5 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Pinaattinen kanapasta on monen suosikki. Se on helppo ja nopea valmistaa. Vuohenjuusto- tai salaattijuustokuutiot kruunaavat pastan.
Ainekset
4–5 annosta
- 300 g Pirkka tagliatellea
Kastike
- 1 rs (400 g) Pirkka kanan fileesuikaleita, maustamaton
- 1 (200 g) purjo
- 1–2 rkl öljyä
- 1 tl suolaa
- 1/2 tl mustapippuria
- 1 ps (150 g) Pirkka pinaattia (pakaste)
- 2 tlk (à 2 dl) Pirkka ruokakermaa (10 %)
- 1 tlk (365 g/150 g) Pirkka Parhaat vuohenjuustokuutioita tai Pirkka salaattijuustokuutioita suolavedessä
Valmistus
30 - 60 min
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi.
- Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo. Paista broilerisuikaleet muutamassa erässä rasvassa paistokasarissa kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä broilerit lautaselle.
- Kuullota purjo rasvassa. Lisää jäinen pinaatti. Siirrä broilerisuikaleet takaisin paistokasariin. Kaada joukkoon ruokakerma. Hauduta kannen alla, noin 5 minuuttia. Ripottele päälle vuohenjuustokuutiot.
- Sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon.
Vinkki! Vuohenjuuston voit korvata salaattijuustokuutioilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −13 %Plussa-kortillaEtuhinta 1,80/3 kpl3,00/lIlman Plussa-korttia 0,69/kpl (3,45/l)
- Pysyvästi edullinen
- Pysyvästi edullinen
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,7(153 arviota)
- Arkiston aarre30 - 60 min3,8(13 arviota)
- alle 15 min3,9(19 arviota)
- alle 30 min4,2(74 arviota)
- Arkiston aarrealle 30 min3,6(46 arviota)
- 30 - 60 min3,6(418 arviota)
- Arkiston aarre30 - 60 min5,0(1 arvio)
- alle 30 min4,2(118 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (182 arviota)
- Veijari14 päivää sittenKanaliemikuutiota laitoin sekaan, sekä yleisiä kanan mausteita. Pinaatti on sellainen makujen syöjä, joten reilusti sai maustaa. Tykkäsin silti lopputuloksesta, jota tosin olin itse modannut. Ehkä jos pitää pinaatin mausta yksin, niin sitten ei tarvi maustella.. meillä pinaatti ei ole ykkössuosikkimaku..purjoa ei tarvis kuullotella, paistoin kanan, lisäsin kerman, johon pinaatin ja Pirjon.
- Tuula3 kuukautta sittenKovin mauton. Lisäsin pestoa, niin tuli vähän makua. Ei jatkoon.
- Nanna7 kuukautta sittenVoisin EHKÄ joskus tehdä tätä uudestaan, jos kaikki tarvikkeet löytyisi kaapista valmiina. Mutta mielestäni aika mitäänsanomaton ruoka. Lisäsin vielä valkosipulia ja puolikkaita kirsikkatomaatteja. Ei jatkoon.
- Topesetä1 vuosi sittenTein juuri ohjeen mukaan ja menee kyllä omiin suosikkiruokiin. Suosittelen!
- Salla1 vuosi sittenOikein maistuvaa ruokaa! Pinaattikuutiot kannattaa sulattaa mikrossa ja laittaa vasta sitten pannulle, ei pala ruoka pannuun kiinni jos odottaisi sulamista pannulla. Salaattijuustokuutiot kruunaavat aterian. En itse lisännyt suolaa missään vaiheessa ruokaan, juustokuutioista tulee omaan mieleen tarpeeksi suolaa. Olen tehnyt tätä jo useamman kerran.
- Kot Kot2 vuotta sittenHyvää tällaisenaankin. Itse olen varioinut laittamalla Valion Kolmen Juuston kermaa kaksi purkkia tai toisen Kolmen sipulin kermaa. Ovat molemmat a 2,5 dl, mutta lisäneste vain mehevöittää lopputuloksen. Olen kyllä aavistuksen lisäänyt pastan määrää, kuten myös kanan, jonka määrä on alkuperäisessä ohjeessa varsin ujo. Suola tietenkin pitää maistaa, hieman ujo sekin ohjessa. Vuohen- tai salattijuuston lientä kannattaa käyttää sopivan suolaisuuden löytämisessä.
- Tarja2 vuotta sittenJakaa mielipiteitä. 2 tykkäsi, 1 ok ja 1 ei ikinä uudestaan. Purjon tilalla sipuli ja fetaa ripoteltiin päälle. Teen kyllä uudestaankin.
- Tanja6 vuotta sittenTein muuten ohjeen mukaan, mutta pilkoin kiinteää vuohenjuustoa sekaan, ai että! Paljon paremmin tulee näin maku esiin, kuin juustokuutioista.
- Aaa6 vuotta sittenPakko kyllä nyt sanoa, että oli kaameinta ruokaa, mitä oon ikinä tehnyt :/ Ei vain ollut mun makuun
- Mää7 vuotta sittenTein muutoin ohjeen mukaisesti, mutta laitoin ohjeesta poiketen 600g broitsun suikaleita. Kannatti. Oikein hyvää oli.
- MrT9 vuotta sittenHyvää tästä tulee näilläkin aineilla, mutta aion seuraavalla kerralla tähän kuitenkin kokeilla broilerisuikaleiden sijaan broilerin jauhelihaa jolloin otaksun saavani jokaiseen haarukalliseen myös lihaa mukaan.
- MrT9 vuotta sittenKoska pasta keitetään kattilassa ja muut ainekset valmistetaan pannulla, on tilavampaa sekoituksen kannalta kaataa valmis kastike kattilaan valutetun pastan joukkoon kuin kaataa pasta pienelle pannulle.
- MrT9 vuotta sittenSuolaisempaa salaattijuustoa käytettäessä muista vähentää muun suolan määrää.
- MrT9 vuotta sittenJäisen pinaatin sulaminen purjon seassa kestää liian kauan ja saattaa aiheuttaa purjon ruskistumisen tai jopa palamisen, joten suosittelen sen sulattamista mikrossa ja valuttamaan liian nesteen siitä pois ennen pannulle lisäämistä.
- Ang9 vuotta sittenAnnoin ruokailijoiden itse halutessaan laittaa juustoa annokseensa, itse en laittanut ja hyvin maistui. Lisäsin kasvisfondia ja vähän reilummin pippuria, jotta varmasti maistui muukin kuin kerma :)
- Kokkailija9 vuotta sittenHerkullinen pasta! Salaattijuustosta tulee kiva aromi pinaatin kaveriksi.