Pinaattinen kanapasta
- Annosmäärä4–5 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Pinaattinen kanapasta on monen suosikki. Se on helppo ja nopea valmistaa. Vuohenjuusto- tai salaattijuustokuutiot kruunaavat pastan.
Ainekset
4–5 annosta
300 g | tai |
Kastike | |
---|---|
1 rs (400 g) | tai |
1 (200 g) | purjo tai |
1–2 rkl | öljyä tai |
1 tl | suolaa tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
1 ps (150 g) | tai |
2 tlk (à 2 dl) | tai |
1 tlk (365 g/150 g) | tai tai |
Ravintosisältö
Energia | 681 kJ / 163 kcal |
Rasva | 6,6 g |
josta tyydyttynyttä | 3,4 g |
Hiilihydraatit | 14,9 g |
josta sokereita | 2 g |
Proteiini | 10,3 g |
Suola | 0,8 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi.
Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo. Paista broilerisuikaleet muutamassa erässä rasvassa paistokasarissa kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä broilerit lautaselle.
Kuullota purjo rasvassa. Lisää jäinen pinaatti. Siirrä broilerisuikaleet takaisin paistokasariin. Kaada joukkoon ruokakerma. Hauduta kannen alla, noin 5 minuuttia. Ripottele päälle vuohenjuustokuutiot.
Sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon.
Vinkki! Vuohenjuuston voit korvata salaattijuustokuutioilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka kanan fileesuikale maustamaton 400gHinta 3,89/kpl9,73/kg
- Alavuden Luomurypsiöljy kylmäp. 250mlHinta 4,75/kpl19,00/l
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Pirkka mustapippuri 21g kokonainenHinta 0,85/kpl40,48/kg
- Pirkka hienonnettua pinaattia paloina 150 g pakasteHinta 0,40/kpl2,67/kg
- Pirkka ruokakerma 10% 2dl laktoositonHinta 0,65/kpl3,25/l
- Pirkka Parhaat vuohenjuusto kuutioina suolavedessä 365 g / 150 gHinta 3,29/kpl21,93/kg
- Pirkka salaattijuusto kuutioina suolavedessä 365g/200g laktoositonHinta 2,65/kpl13,25/kg
- Pirkka Luomu tagliatelle 500gHinta 2,79/kpl5,58/kg
- Rummo Tagliatelle No107 pasta 500gHinta 4,35/kpl8,70/kg
- Purjo SuomiHinta n. 0,95/kpl3,79/kg
- Pirkka rypsiöljy 450mlHinta 2,25/kpl5,00/l
- Keiju rypsiöljy 0,5lHinta 2,35/kpl4,70/l
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Santa Maria kokonainen Mustapippuri, pussi 22gHinta 1,29/kpl58,64/kg
- Plussa-etu −20 %Meira mustapippuri kokonainen 27g pussi maustePlussa-kortillaEtuhinta 0,92/kpl34,07/kgIlman Plussa-korttia 1,15/kpl (42,59/kg)
- Apetit kotimainen pinaatti 150g pakasteHinta 1,19/kpl7,93/kg
- Juustoportti ruokakerma 10% 3,3dl laktoositonHinta 2,45/kpl7,42/l
- Plussa-etu −14 %Valio Keittiön ruokakerma 10% 3,3 dl laktoositonPlussa-kortillaEtuhinta 2,39/kpl7,24/lIlman Plussa-korttia 2,79/kpl (8,45/l)
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,7(148 arviota)
- 30 - 60 min3,5(11 arviota)
- alle 15 min3,9(19 arviota)
- 30 - 60 min4,1(8 arviota)
- 30 - 60 min4,0(570 arviota)
- alle 30 min4,2(70 arviota)
- alle 30 min3,8(142 arviota)
- alle 30 min4,3(64 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,2 (174 arviota)
- Topesetä2 kuukautta sittenTein juuri ohjeen mukaan ja menee kyllä omiin suosikkiruokiin. Suosittelen!
- Salla1 vuosi sittenOikein maistuvaa ruokaa! Pinaattikuutiot kannattaa sulattaa mikrossa ja laittaa vasta sitten pannulle, ei pala ruoka pannuun kiinni jos odottaisi sulamista pannulla. Salaattijuustokuutiot kruunaavat aterian. En itse lisännyt suolaa missään vaiheessa ruokaan, juustokuutioista tulee omaan mieleen tarpeeksi suolaa. Olen tehnyt tätä jo useamman kerran.
- Kot Kot1 vuosi sittenHyvää tällaisenaankin. Itse olen varioinut laittamalla Valion Kolmen Juuston kermaa kaksi purkkia tai toisen Kolmen sipulin kermaa. Ovat molemmat a 2,5 dl, mutta lisäneste vain mehevöittää lopputuloksen. Olen kyllä aavistuksen lisäänyt pastan määrää, kuten myös kanan, jonka määrä on alkuperäisessä ohjeessa varsin ujo. Suola tietenkin pitää maistaa, hieman ujo sekin ohjessa. Vuohen- tai salattijuuston lientä kannattaa käyttää sopivan suolaisuuden löytämisessä.
- Tarja1 vuosi sittenJakaa mielipiteitä. 2 tykkäsi, 1 ok ja 1 ei ikinä uudestaan. Purjon tilalla sipuli ja fetaa ripoteltiin päälle. Teen kyllä uudestaankin.
- Tanja5 vuotta sittenTein muuten ohjeen mukaan, mutta pilkoin kiinteää vuohenjuustoa sekaan, ai että! Paljon paremmin tulee näin maku esiin, kuin juustokuutioista.
- Aaa5 vuotta sittenPakko kyllä nyt sanoa, että oli kaameinta ruokaa, mitä oon ikinä tehnyt :/ Ei vain ollut mun makuun
- Mää6 vuotta sittenTein muutoin ohjeen mukaisesti, mutta laitoin ohjeesta poiketen 600g broitsun suikaleita. Kannatti. Oikein hyvää oli.
- MrT8 vuotta sittenHyvää tästä tulee näilläkin aineilla, mutta aion seuraavalla kerralla tähän kuitenkin kokeilla broilerisuikaleiden sijaan broilerin jauhelihaa jolloin otaksun saavani jokaiseen haarukalliseen myös lihaa mukaan.
- MrT8 vuotta sittenKoska pasta keitetään kattilassa ja muut ainekset valmistetaan pannulla, on tilavampaa sekoituksen kannalta kaataa valmis kastike kattilaan valutetun pastan joukkoon kuin kaataa pasta pienelle pannulle.
- MrT8 vuotta sittenSuolaisempaa salaattijuustoa käytettäessä muista vähentää muun suolan määrää.
- MrT8 vuotta sittenJäisen pinaatin sulaminen purjon seassa kestää liian kauan ja saattaa aiheuttaa purjon ruskistumisen tai jopa palamisen, joten suosittelen sen sulattamista mikrossa ja valuttamaan liian nesteen siitä pois ennen pannulle lisäämistä.
- Ang8 vuotta sittenAnnoin ruokailijoiden itse halutessaan laittaa juustoa annokseensa, itse en laittanut ja hyvin maistui. Lisäsin kasvisfondia ja vähän reilummin pippuria, jotta varmasti maistui muukin kuin kerma :)
- Kokkailija8 vuotta sittenHerkullinen pasta! Salaattijuustosta tulee kiva aromi pinaatin kaveriksi.