• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pinaattinen kanapasta

Pinaattinen kanapasta on monen suosikki. Se on helppo ja nopea valmistaa. Vuohenjuusto- tai salaattijuustokuutiot kruunaavat pastan. Tämäkin resepti vain n. 2,60€/annos*.
Pinaattinen kanapasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 168 kcal / 100 g

Ainekset

4-5 annosta

Kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi.
  2. Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo. Paista broilerisuikaleet muutamassa erässä rasvassa paistokasarissa kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä broilerit lautaselle.
  3. Kuullota purjo rasvassa. Lisää jäinen pinaatti. Siirrä broilerisuikaleet takaisin paistokasariin. Kaada joukkoon ruokakerma. Hauduta kannen alla, noin 5 minuuttia. Ripottele päälle vuohenjuustokuutiot.
  4. Sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon.

Tiesitkö että...

Vinkki! Vuohenjuuston voit korvata salaattijuustokuutioilla. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 168 kcal705 kJ
  • Proteiinia10,8 g
  • Hiilihydraatteja14 g
  • Rasvaa7,62 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille42
  • MrT23.2.2016

    Hyvää tästä tulee näilläkin aineilla, mutta aion seuraavalla kerralla tähän kuitenkin kokeilla broilerisuikaleiden sijaan broilerin jauhelihaa jolloin otaksun saavani jokaiseen haarukalliseen myös lihaa mukaan.

  • MrT23.2.2016

    Koska pasta keitetään kattilassa ja muut ainekset valmistetaan pannulla, on tilavampaa sekoituksen kannalta kaataa valmis kastike kattilaan valutetun pastan joukkoon kuin kaataa pasta pienelle pannulle.

  • MrT23.2.2016

    Suolaisempaa salaattijuustoa käytettäessä muista vähentää muun suolan määrää.

  • MrT23.2.2016

    Jäisen pinaatin sulaminen purjon seassa kestää liian kauan ja saattaa aiheuttaa purjon ruskistumisen tai jopa palamisen, joten suosittelen sen sulattamista mikrossa ja valuttamaan liian nesteen siitä pois ennen pannulle lisäämistä.

  • Ang11.2.2016

    Annoin ruokailijoiden itse halutessaan laittaa juustoa annokseensa, itse en laittanut ja hyvin maistui. Lisäsin kasvisfondia ja vähän reilummin pippuria, jotta varmasti maistui muukin kuin kerma :)

  • Kokkailija5.12.2015

    Herkullinen pasta! Salaattijuustosta tulee kiva aromi pinaatin kaveriksi.