Hyppää sisältöön
Pinaattinen kanapastaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pinaattinen kanapasta

  • Annosmäärä4–5 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Pinaattinen kanapasta on monen suosikki. Se on helppo ja nopea valmistaa. Vuohenjuusto- tai salaattijuustokuutiot kruunaavat pastan.

    Ainekset

    4–5 annosta

    Kastike

    Valmistus

    30 - 60 min
    1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi.
    2. Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo. Paista broilerisuikaleet muutamassa erässä rasvassa paistokasarissa kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä broilerit lautaselle.
    3. Kuullota purjo rasvassa. Lisää jäinen pinaatti. Siirrä broilerisuikaleet takaisin paistokasariin. Kaada joukkoon ruokakerma. Hauduta kannen alla, noin 5 minuuttia. Ripottele päälle vuohenjuustokuutiot.
    4. Sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon.
    Vinkki! Vuohenjuuston voit korvata salaattijuustokuutioilla.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,1 (182 arviota)

    • Veijari
      14 päivää sitten
      Kanaliemikuutiota laitoin sekaan, sekä yleisiä kanan mausteita. Pinaatti on sellainen makujen syöjä, joten reilusti sai maustaa. Tykkäsin silti lopputuloksesta, jota tosin olin itse modannut. Ehkä jos pitää pinaatin mausta yksin, niin sitten ei tarvi maustella.. meillä pinaatti ei ole ykkössuosikkimaku..purjoa ei tarvis kuullotella, paistoin kanan, lisäsin kerman, johon pinaatin ja Pirjon.
    • Tuula
      3 kuukautta sitten
      Kovin mauton. Lisäsin pestoa, niin tuli vähän makua. Ei jatkoon.
    • Nanna
      7 kuukautta sitten
      Voisin EHKÄ joskus tehdä tätä uudestaan, jos kaikki tarvikkeet löytyisi kaapista valmiina. Mutta mielestäni aika mitäänsanomaton ruoka. Lisäsin vielä valkosipulia ja puolikkaita kirsikkatomaatteja. Ei jatkoon.
    • Topesetä
      1 vuosi sitten
      Tein juuri ohjeen mukaan ja menee kyllä omiin suosikkiruokiin. Suosittelen!
    • Salla
      1 vuosi sitten
      Oikein maistuvaa ruokaa! Pinaattikuutiot kannattaa sulattaa mikrossa ja laittaa vasta sitten pannulle, ei pala ruoka pannuun kiinni jos odottaisi sulamista pannulla. Salaattijuustokuutiot kruunaavat aterian. En itse lisännyt suolaa missään vaiheessa ruokaan, juustokuutioista tulee omaan mieleen tarpeeksi suolaa. Olen tehnyt tätä jo useamman kerran.
    • Kot Kot
      2 vuotta sitten
      Hyvää tällaisenaankin. Itse olen varioinut laittamalla Valion Kolmen Juuston kermaa kaksi purkkia tai toisen Kolmen sipulin kermaa. Ovat molemmat a 2,5 dl, mutta lisäneste vain mehevöittää lopputuloksen. Olen kyllä aavistuksen lisäänyt pastan määrää, kuten myös kanan, jonka määrä on alkuperäisessä ohjeessa varsin ujo. Suola tietenkin pitää maistaa, hieman ujo sekin ohjessa. Vuohen- tai salattijuuston lientä kannattaa käyttää sopivan suolaisuuden löytämisessä.
    • Tarja
      2 vuotta sitten
      Jakaa mielipiteitä. 2 tykkäsi, 1 ok ja 1 ei ikinä uudestaan. Purjon tilalla sipuli ja fetaa ripoteltiin päälle. Teen kyllä uudestaankin.
    • Tanja
      6 vuotta sitten
      Tein muuten ohjeen mukaan, mutta pilkoin kiinteää vuohenjuustoa sekaan, ai että! Paljon paremmin tulee näin maku esiin, kuin juustokuutioista.
    • Aaa
      6 vuotta sitten
      Pakko kyllä nyt sanoa, että oli kaameinta ruokaa, mitä oon ikinä tehnyt :/ Ei vain ollut mun makuun
    • Mää
      7 vuotta sitten
      Tein muutoin ohjeen mukaisesti, mutta laitoin ohjeesta poiketen 600g broitsun suikaleita. Kannatti. Oikein hyvää oli.
    • MrT
      9 vuotta sitten
      Hyvää tästä tulee näilläkin aineilla, mutta aion seuraavalla kerralla tähän kuitenkin kokeilla broilerisuikaleiden sijaan broilerin jauhelihaa jolloin otaksun saavani jokaiseen haarukalliseen myös lihaa mukaan.
    • MrT
      9 vuotta sitten
      Koska pasta keitetään kattilassa ja muut ainekset valmistetaan pannulla, on tilavampaa sekoituksen kannalta kaataa valmis kastike kattilaan valutetun pastan joukkoon kuin kaataa pasta pienelle pannulle.
    • MrT
      9 vuotta sitten
      Suolaisempaa salaattijuustoa käytettäessä muista vähentää muun suolan määrää.
    • MrT
      9 vuotta sitten
      Jäisen pinaatin sulaminen purjon seassa kestää liian kauan ja saattaa aiheuttaa purjon ruskistumisen tai jopa palamisen, joten suosittelen sen sulattamista mikrossa ja valuttamaan liian nesteen siitä pois ennen pannulle lisäämistä.
    • Ang
      9 vuotta sitten
      Annoin ruokailijoiden itse halutessaan laittaa juustoa annokseensa, itse en laittanut ja hyvin maistui. Lisäsin kasvisfondia ja vähän reilummin pippuria, jotta varmasti maistui muukin kuin kerma :)
    • Kokkailija
      9 vuotta sitten
      Herkullinen pasta! Salaattijuustosta tulee kiva aromi pinaatin kaveriksi.