Pinaattinen kanapastaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pinaattinen kanapasta

  • Annosmäärä4–5 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Pinaattinen kanapasta on monen suosikki. Se on helppo ja nopea valmistaa. Vuohenjuusto- tai salaattijuustokuutiot kruunaavat pastan.

    Ainekset

    4–5 annosta
    300 g
     
    tai

    Kastike

    1 rs (400 g)
     
    tai
    1 (200 g)
     
    purjo
    tai
    1–2 rkl
     
    öljyä
    tai
    1 tl
     
    suolaa
    tai
    1/2 tl
     
    mustapippuria
    tai
    1 ps (150 g)
     
    tai
    2 tlk (à 2 dl)
     
    tai
    1 tlk (365 g/150 g)
     
     
    tai
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    681 kJ / 163 kcal
    Rasva
    6,6 g
    josta tyydyttynyttä
    3,4 g
    Hiilihydraatit
    14,9 g
    josta sokereita
    2 g
    Proteiini
    10,3 g
    Suola
    0,8 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min

    Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi.

    Hienonna halkaistu, huuhdottu purjo. Paista broilerisuikaleet muutamassa erässä rasvassa paistokasarissa kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä broilerit lautaselle.

    Kuullota purjo rasvassa. Lisää jäinen pinaatti. Siirrä broilerisuikaleet takaisin paistokasariin. Kaada joukkoon ruokakerma. Hauduta kannen alla, noin 5 minuuttia. Ripottele päälle vuohenjuustokuutiot.

    Sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon.

    Vinkki! Vuohenjuuston voit korvata salaattijuustokuutioilla.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka kanan fileesuikale maustamaton 400g
      Hinta 3,89/kpl
      9,73/kg
    • Alavuden Luomurypsiöljy kylmäp. 250ml
      Hinta 4,75/kpl
      19,00/l
    • Jozo jodioitu hienosuola 125g
      Hinta 0,99/kpl
      7,92/kg
    • Pirkka mustapippuri 21g kokonainen
      Hinta 0,85/kpl
      40,48/kg
    • Pirkka hienonnettua pinaattia paloina 150 g pakaste
      Hinta 0,40/kpl
      2,67/kg
    • Pirkka ruokakerma 10% 2dl laktoositon
      Hinta 0,65/kpl
      3,25/l
    • Pirkka Parhaat vuohenjuusto kuutioina suolavedessä 365 g / 150 g
      Hinta 3,29/kpl
      21,93/kg
    • Pirkka salaattijuusto kuutioina suolavedessä 365g/200g laktoositon
      Hinta 2,65/kpl
      13,25/kg
    • Pirkka Luomu tagliatelle 500g
      Hinta 2,79/kpl
      5,58/kg
    • Rummo Tagliatelle No107 pasta 500g
      Hinta 4,35/kpl
      8,70/kg
    • Purjo Suomi
      Hinta n. 0,95/kpl
      3,79/kg
    • Pirkka rypsiöljy 450ml
      Hinta 2,25/kpl
      5,00/l
    • Keiju rypsiöljy 0,5l
      Hinta 2,35/kpl
      4,70/l
    • Jozo jodioitu hienosuola 600g
      Hinta 1,75/kpl
      2,92/kg
    • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
      Hinta 1,19/kpl
      1,19/kg
    • Santa Maria kokonainen Mustapippuri, pussi 22g
      Hinta 1,29/kpl
      58,64/kg
    • Plussa-etu −20 %
      Meira mustapippuri kokonainen 27g pussi mauste
      Plussa-kortilla
      Etuhinta 0,92/kpl
      34,07/kg
      Ilman Plussa-korttia 1,15/kpl (42,59/kg)
    • Apetit kotimainen pinaatti 150g pakaste
      Hinta 1,19/kpl
      7,93/kg
    • Juustoportti ruokakerma 10% 3,3dl laktoositon
      Hinta 2,45/kpl
      7,42/l
    • Plussa-etu −14 %
      Valio Keittiön ruokakerma 10% 3,3 dl laktoositon
      Plussa-kortilla
      Etuhinta 2,39/kpl
      7,24/l
      Ilman Plussa-korttia 2,79/kpl (8,45/l)
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,2 (174 arviota)

    • Topesetä
      2 kuukautta sitten
      Tein juuri ohjeen mukaan ja menee kyllä omiin suosikkiruokiin. Suosittelen!
    • Salla
      1 vuosi sitten
      Oikein maistuvaa ruokaa! Pinaattikuutiot kannattaa sulattaa mikrossa ja laittaa vasta sitten pannulle, ei pala ruoka pannuun kiinni jos odottaisi sulamista pannulla. Salaattijuustokuutiot kruunaavat aterian. En itse lisännyt suolaa missään vaiheessa ruokaan, juustokuutioista tulee omaan mieleen tarpeeksi suolaa. Olen tehnyt tätä jo useamman kerran.
    • Kot Kot
      1 vuosi sitten
      Hyvää tällaisenaankin. Itse olen varioinut laittamalla Valion Kolmen Juuston kermaa kaksi purkkia tai toisen Kolmen sipulin kermaa. Ovat molemmat a 2,5 dl, mutta lisäneste vain mehevöittää lopputuloksen. Olen kyllä aavistuksen lisäänyt pastan määrää, kuten myös kanan, jonka määrä on alkuperäisessä ohjeessa varsin ujo. Suola tietenkin pitää maistaa, hieman ujo sekin ohjessa. Vuohen- tai salattijuuston lientä kannattaa käyttää sopivan suolaisuuden löytämisessä.
    • Tarja
      1 vuosi sitten
      Jakaa mielipiteitä. 2 tykkäsi, 1 ok ja 1 ei ikinä uudestaan. Purjon tilalla sipuli ja fetaa ripoteltiin päälle. Teen kyllä uudestaankin.
    • Tanja
      5 vuotta sitten
      Tein muuten ohjeen mukaan, mutta pilkoin kiinteää vuohenjuustoa sekaan, ai että! Paljon paremmin tulee näin maku esiin, kuin juustokuutioista.
    • Aaa
      5 vuotta sitten
      Pakko kyllä nyt sanoa, että oli kaameinta ruokaa, mitä oon ikinä tehnyt :/ Ei vain ollut mun makuun
    • Mää
      6 vuotta sitten
      Tein muutoin ohjeen mukaisesti, mutta laitoin ohjeesta poiketen 600g broitsun suikaleita. Kannatti. Oikein hyvää oli.
    • MrT
      8 vuotta sitten
      Hyvää tästä tulee näilläkin aineilla, mutta aion seuraavalla kerralla tähän kuitenkin kokeilla broilerisuikaleiden sijaan broilerin jauhelihaa jolloin otaksun saavani jokaiseen haarukalliseen myös lihaa mukaan.
    • MrT
      8 vuotta sitten
      Koska pasta keitetään kattilassa ja muut ainekset valmistetaan pannulla, on tilavampaa sekoituksen kannalta kaataa valmis kastike kattilaan valutetun pastan joukkoon kuin kaataa pasta pienelle pannulle.
    • MrT
      8 vuotta sitten
      Suolaisempaa salaattijuustoa käytettäessä muista vähentää muun suolan määrää.
    • MrT
      8 vuotta sitten
      Jäisen pinaatin sulaminen purjon seassa kestää liian kauan ja saattaa aiheuttaa purjon ruskistumisen tai jopa palamisen, joten suosittelen sen sulattamista mikrossa ja valuttamaan liian nesteen siitä pois ennen pannulle lisäämistä.
    • Ang
      8 vuotta sitten
      Annoin ruokailijoiden itse halutessaan laittaa juustoa annokseensa, itse en laittanut ja hyvin maistui. Lisäsin kasvisfondia ja vähän reilummin pippuria, jotta varmasti maistui muukin kuin kerma :)
    • Kokkailija
      8 vuotta sitten
      Herkullinen pasta! Salaattijuustosta tulee kiva aromi pinaatin kaveriksi.