• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Pinaattinen vuohenjuustobroileri

Herkulliseksi paistettu vuohenjuusto juhlistaa pinaattisen vuohenjuustobroilerin. Viimeistele annos hunajaisilla pinjansiemenillä.
Pinaattinen vuohenjuustobroileri
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 280 kcal / annos (195g)

Ainekset

6 annosta

Pinaattimuhennos

    • 2ps(à 150 g)Pirkka hienonnettua pinaattia (pakaste)
    • 2rklvoita
    • 1dlPirkka laktoositonta kevytkermaa (10 %)
    • 1(100 g)sipuli
    • 2valkosipulinkynttä
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Nosta broilerit huoneenlämpöön noin 1/2 tunniksi. Paahda pinjansiemenet kevyesti kuivalla pannulla. Sekoita jäähtyneiden pinjansiementen sekaan hunaja.
  2. Pinaattimuhennos: Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipulit voissa. Lisää pinaattipalat ja sekoita, kunnes pinaatti on sulanut ja kiehahtanut. Lisää kevytkerma ja kiehauta sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Paista broilerit öljyssä pannulla kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä broilerit sivuun.
  4. Leikkaa vuohenjuusto kiekoiksi. Kuumenna öljy pannulla ja paista vuohenjuustokiekot kullanruskeiksi molemmin puolin.
  5. Levitä annosten pohjalle pinaattimuhennosta, nosta pinnalle broilerifilee, vuohenjuustokiekot ja pinjansiemenet. Koristele rucolanlehdillä ja tarjoa lisäksi riisiä.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 195g100 g

  • 280 kcal1 170 kJ
  • Proteiinia28 g
  • Hiilihydraatteja4 g
  • Rasvaa17 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 21 arvostelua