• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Välimeren broileri ja täytetyt paprikat

Välimeren broileri ja täytetyt paprikat on ruoka, johon saat helposti täyteläistä makua Pirkka Välimeren tomaatti-paprikatahnalla.
Välimeren broileri ja täytetyt paprikat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 338 kcal / annos (250g)

Ainekset

4 annosta

Täytetyt paprikat

Koristeeksi

    • ruohosipulia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Nosta broilerinfileet voideltuun uunivuokaan. Mausta sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla. Levitä päälle tomaatti-paprikatahnaa ja ripottele pinnalle pinjansiemeniä.
  2. Halkaise paprikat pitkittäin ja poista siemenet. Levitä tomaatti-paprikatahnaa paprikoiden sisäpuolelle. Puolita tomaatit ja täytä paprikat tomaateilla.
  3. Ripottele tomaattien päälle yrttisekoitusta. Viipaloi vuohenjuusto ja nosta viipaleet paprikoiden päälle. Valuta pinnalle hieman hunajaa. Nosta paprikat uunivuokaan.
  4. Kypsennä broilereita ja paprikoita 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Koristele broilerit hienonnetulla ruohosipulilla. Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita ja leipää.

Ravintosisältö perannos 250g100 g

  • 338 kcal1 410 kJ
  • Proteiinia35 g
  • Hiilihydraatteja13 g
  • Rasvaa17 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2