Sinihomejuusto-broilerikastikeReseptin takana kumppani

Sinihomejuusto-broilerikastike

Broilerikastike saa makua sinihomejuustosta.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(450 g)broilerin fileesuikaleita, maustamaton
    • 1sipuli
    • 1valkosipulinkynsi
    • pala(10 cm)purjoa
    • 2rklvoita
    • 1tlcurrya
    • 1dlvettä
    • 2prk(à 2 dl)ruokakermaa
    • 1/2pkt(à 170 g)sinihomejuustoa
    • 1tltimjamia
    • 1/2tlmustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistamista.
  2. Kuori ja hienonna sipulit. Pese ja hienonna purjo.
  3. Kuumenna puolet voista pannulla. Lisää curry ja sipulit. Kuumenna sekoitellen, kunnes sipulit ovat kuullottuneet. Kumoa kattilaan.
  4. Huuhtele pannu ja kuumenna sillä loppu voi. Paista fileesuikaleita sekoitellen, kunnes ne ovat saaneet sopivasti väriä. Lisää lihat ja vesi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua noin 10 minuuttia.
  5. Lisää kattilaan kermat, murusteltu homejuusto ja mausteet. Anna kiehua vielä toiset 10 minuuttia. Tarjoa kastikkeen kanssa riisiä.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Sipuli peltokuivattu
    Sipuli peltokuivattu
    0,13/kpl1,19/kg
  • Pirkka suomalainen keltasipuli 1 kg 2 lk
    Pirkka suomalainen keltasipuli 1 kg 2 lk
    1,69/kpl
  • Valkosipuli ulkomainen kg
    Valkosipuli ulkomainen kg
    0,71/kpl9,95/kg
  • Pirkka yksikyntinen valkosipuli 100 g ulkomainen
    Pirkka yksikyntinen valkosipuli 100 g ulkomainen
    1,65/kpl16,50/kg
  • Pirkka valkosipuli 100 g 2lk
    Pirkka valkosipuli 100 g 2lk
    1,29/kpl12,90/kg
  • Purjo ulkomainen
    Purjo ulkomainen
    1,33/kpl3,99/kg
  • Pirkka suomalainen voi 500g
    Pirkka suomalainen voi 500g
    2,75/kpl5,50/kg
  • Pirkka voi 500g normaalisuolainen vähälaktoositon
    Pirkka voi 500g normaalisuolainen vähälaktoositon
    2,75/kpl5,50/kg
  • Valio palavoi 500g normaalisuolainen
    Valio palavoi 500g normaalisuolainen
    2,99/kpl5,98/kg
  • Pirkka curry 23g mausteseos
    Pirkka curry 23g mausteseos
    0,49/kpl21,30/kg
  • Meira curry 25g pussi mauste
    Meira curry 25g pussi mauste
    0,61/kpl24,40/kg
  • Meira Curry 65 g suolaton
    Meira Curry 65 g suolaton
    1,59/kpl24,46/kg
  • Pirkka laktoositon ruokakerma 15% 2 dl
    Pirkka laktoositon ruokakerma 15% 2 dl
    0,49/kpl2,45/l
  • Valio ruokakerma 15 % 1 l UHT laktoositon
    Valio ruokakerma 15 % 1 l UHT laktoositon
    5,29/kpl
  • Aura
    Aura
    22,90/kg
  • Chaumes
    Chaumes
    38,90/kg
  • Galbani Gorgonzola
    Galbani Gorgonzola
    20,90/kg
  • Järvikylä timjami rkk FI
    Järvikylä timjami rkk FI
    1,89/kpl
  • Pirkka mustapippuri kokonainen 75g
    Pirkka mustapippuri kokonainen 75g
    1,95/kpl26,00/kg
  • Meira mustapippuri kokonainen 27g pussi mauste
    Meira mustapippuri kokonainen 27g pussi mauste
    0,79/kpl29,26/kg
  • Meira Mustapippuri 60g kokonainen
    Meira Mustapippuri 60g kokonainen
    1,65/kpl27,50/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Kommentoi

Arvosana reseptille 74 arvostelua
  • Pettymys17.8.2020

    Oli tosi mautonta minun makuuni.

  • Muistelija26.3.2018

    Lisäsin Auraa varmaan tuplaten (suurta herkkua) ja korvasin yli puolet tavallisesta ruokakermasta juustoruokakermalla. Nautiskelin kastikkeen opiskelijaelämän tyyliin Mama-nuudeleiden kera. Normaalisti ostan maustamattomia kanafileitä, mutta nyt viskasin opiskelijaelämää muistellen hunajamarinoituja. Ai että! Kylläpä tuli hyvät muistot mieleen. Tuli myös mieleen, että jos tekee tosiaan maustamattomista suikaleista, voisi pieni marinointi tai runsaampi maustaminen olla paikallaan.

  • fiksu28.2.2018

    purjo on sipuli :D

  • Ps3.2.2018

    Reseptissä ei mainita, missä vaiheessa purjo lisätään...