Sinihomejuusto-broilerikastike
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Broilerikastike saa makua sinihomejuustosta.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
1 rs (450 g) | broilerin fileesuikaleita, maustamaton tai |
1 | sipuli tai |
1 | valkosipulinkynsi tai |
pala (10 cm) | purjoa tai |
2 rkl | voita tai |
1 tl | currya tai |
1 dl | vettä tai |
2 prk (à 2 dl) | ruokakermaa tai |
1/2 pkt (à 170 g) | sinihomejuustoa tai |
1 tl | timjamia tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
Valmistus
30 - 60 min
Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen valmistamista.
Kuori ja hienonna sipulit. Pese ja hienonna purjo.
Kuumenna puolet voista pannulla. Lisää curry ja sipulit. Kuumenna sekoitellen, kunnes sipulit ovat kuullottuneet. Kumoa kattilaan.
Huuhtele pannu ja kuumenna sillä loppu voi. Paista fileesuikaleita sekoitellen, kunnes ne ovat saaneet sopivasti väriä. Lisää lihat ja vesi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua noin 10 minuuttia.
Lisää kattilaan kermat, murusteltu homejuusto ja mausteet. Anna kiehua vielä toiset 10 minuuttia. Tarjoa kastikkeen kanssa riisiä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,7(41 arviota)
- 30 - 60 min3,9(67 arviota)
- 30 - 60 min3,9(127 arviota)
- yli 60 min4,0(48 arviota)
- 30 - 60 min3,5(11 arviota)
- alle 30 min4,0(173 arviota)
- 30 - 60 min2,6(10 arviota)
- 30 - 60 min4,1(15 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (95 arviota)
- Pettymys2 vuotta sittenOli tosi mautonta minun makuuni.
- Muistelija5 vuotta sittenLisäsin Auraa varmaan tuplaten (suurta herkkua) ja korvasin yli puolet tavallisesta ruokakermasta juustoruokakermalla. Nautiskelin kastikkeen opiskelijaelämän tyyliin Mama-nuudeleiden kera. Normaalisti ostan maustamattomia kanafileitä, mutta nyt viskasin opiskelijaelämää muistellen hunajamarinoituja. Ai että! Kylläpä tuli hyvät muistot mieleen. Tuli myös mieleen, että jos tekee tosiaan maustamattomista suikaleista, voisi pieni marinointi tai runsaampi maustaminen olla paikallaan.
- fiksu5 vuotta sittenpurjo on sipuli :D
- Ps5 vuotta sittenReseptissä ei mainita, missä vaiheessa purjo lisätään...