PinaattishakshukaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pinaattishakshuka

Pinaattishakshuka on vihreä versio suositusta tomaattisesta shakshukasta.Tarjoa brunssilla tai lounaaksi. N. 0,95 €/annos.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 1(100 g)sipuli
    • 1valkosipulinkynsi
    • 1rklöljyä
    • 1/2tljuustokuminaa
    • 1/2tlsuolaa
    • 2ps(à 200 g)Pirkka lehtipinaattia (pakaste)
    • 4kananmunaa
    • 1/2pkt(à 200 g)Pirkka Parhaat fetajuustoa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit rasvassa kasarissa. Lisää juustokumina ja suola.
  2. Lisää pinaatit kasariin ja kääntele, kunnes pinaatit ovat sulaneet ja pehmenneet. Lisää kasvisrasvasekoite tai ruokakerma ja kuumenna.
  3. Tee pinaattiseokseen pienet kolot lastalla ja riko kananmunat niihin. Laske lämöpä ja anna pannun hautua mieluiten kannen alla 10-15 minuuttia, kunnes kananmunat ovat hyytyneet.
  4. Murustele pinnalle fetajuusto ja rouhi lopuksi mustapippuria. Tarjoa pinaattishakshuka lämpimänä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 34 arvostelua