Pinaattishakshuka
Pinaattishakshuka on vihreä versio suositusta tomaattisesta shakshukasta.Tarjoa brunssilla tai lounaaksi. N. 0,95 €/annos.
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 1(100 g)sipuli
- 1valkosipulinkynsi
- 1rklöljyä
- 1/2tljuustokuminaa
- 1/2tlsuolaa
- 2ps(à 200 g)Pirkka lehtipinaattia (pakaste)
- 1-2dlPirkka kaura kasvirasvasekoitetta (16 %) tai
- ruokakermaa
- 4kananmunaa
- 1/2pkt(à 200 g)Pirkka Parhaat fetajuustoa
- ripausmustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit rasvassa kasarissa. Lisää juustokumina ja suola.
- Lisää pinaatit kasariin ja kääntele, kunnes pinaatit ovat sulaneet ja pehmenneet. Lisää kasvisrasvasekoite tai ruokakerma ja kuumenna.
- Tee pinaattiseokseen pienet kolot lastalla ja riko kananmunat niihin. Laske lämöpä ja anna pannun hautua mieluiten kannen alla 10-15 minuuttia, kunnes kananmunat ovat hyytyneet.
- Murustele pinnalle fetajuusto ja rouhi lopuksi mustapippuria. Tarjoa pinaattishakshuka lämpimänä.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi