• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Intialainen pinaattijuusto, palak paneer

Intialainen pinaattijuusto, palak paneer
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta
    • 1sipuli
    • 1valkosipulinkynsi
    • 1rklöljyä
    • 1tlgaram masalaa
    • 1/2tljuustokuminaa eli jeeraa
    • 1/2tlinkivääritahnaa tai tuoretta inkivääriä
    • raastettuna
    • 1tlk(2 dl)Pirkka ruokakermaa
    • n. 1/2tlsuolaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota ne öljyssä. Mausta garam masalalla, jeeralla ja inkivääritahnalla. Sekoittele muutama minuutti, jotta maut irtoavat. Lisää jäinen pinaatti ja kuumenna, kunnes pinaatti sulaa.
  2. Kaada pannulle ruokakerma ja kiehauta. Lisää lopuksi kuutioitu juusto. Mausta suolalla. Tarjoa riisin ja naanleivän kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Juustoleivän tilalla voit käyttää kotijuustoa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 149 kcal624 kJ
  • Proteiinia6,44 g
  • Hiilihydraatteja2,18 g
  • Rasvaa12,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille50
  • Ronsas31.1.2017

    Muuten hyvä, mutta ei oikein maistu muulta kuin pinaatilta vaikka tuplasin ohjeen mukaisen maustemäärän. Saa siis vähintään triplata!

  • ÄmOo14.2.2016

    Itsekin ihmettelin noita maustemääriä. Ilmeisesti haluttu "suomalaistaa" tuota ruokalajia, mutta kun sen juju on juuri siinä rikkaassa maussa.

  • KooÄm18.12.2015

    Ohjeen maustemäärillä ruoasta tuli todella mautonta, kannattaa siis lisätä mausteita runsaasti enemmän.