Porkkana-bataattikeitto
Porkkana-bataattikeitto saa herkullisen maun vuohenjuustosta. Tarjoa lämmin keitto tuoreen leivän kanssa.
6 annosta30 - 60 min
Ainekset
6 annosta
- 700gporkkanaa
- 400gbataattia
- 2(150 g)sipulia
- 2valkosipulinkynttä
- 1rklöljyä
- n. 8dlvettä
- 1tlkuivattua timjamia
- 1pkt(200 g)Pirkka Parhaat vuohenjuustoa
- 3/4tlsuolaa
- 1/4tlmustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Kuutioi kuoritut porkkanat ja bataatti. Hienonna kuoritut sipulit ja valkosipulinkynnet.
- Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa. Lisää bataatit ja porkkanat, kuullota vielä hetki. Lisää vesi ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kannen alla noin 20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä. Soseuta keitto.
- Lisää lopuksi paloiteltu vuohenjuusto ja soseuta keitto kuohkeaksi. Jos keitto on liian sakeaa, lisää tarvittaessa hieman vettä.
Kategoriat
Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi
Kääk. Vuohenjuusto pilas koko keiton 😂 Ens kerralla tehdään ilman ja laitetaan kermaa tilalle niin pystyy syömään 😂
Hyvää oli, tosin laitoin sulatejuustoa vuohenjuustoa sijasta.
Pahan makuista! Kumpikaan ei syönyt, heitettiin loput pois😅
Vielä parempi, kun lisää kolmen juusto Valio ruokakermalla. Tuo ihanan samettisen maun👍
Kyllä oli hyvää porkkana -bataattivuohenjuustokeitto kuuntelin sitä vähän, en kuullota niitä sipuleita. Vaan laitoin kaiken kattilaan kiehumaan ,sitten dosentin ja pistin Pirkka kylmmäsavusulatejjuustoa . 😀K