Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Papu-punajuurikeittoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Papu-punajuurikeitto

Lämmittävä sadonkorjuun punajuurikeitto maustetaan pekonilla, tomaattimurskalla ja timjamilla sekä höystetään kidneypavuilla. Noin 2,30 €/annos*

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 4(500 g)punajuurta
    • 2-3(200 g)porkkanaa
    • 1(200 g)palsternakka
    • 1-2(130 g)sipulia
    • 2valkosipulinkynttä
    • 1pkt(170 g)HK Amerikan pekonia
    • 2rklöljyä
    • 1lvettä
    • 2Knorr Fond "du Chef" liha- tai kasvisannosfondia
    • 1tlkuivattua timjamia tai meiramia
    • 1tlsuolaa
    • 1tlmustapippuria
    • 3rklsitruunanmehua
    • 1dlpersiljaa hienonnettuna

Tarjoiluun

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja paloittele juurekset. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Suikaloi pekoni.
  2. Kuumenna öljy padassa tai kattilassa. Lisää juurekset ja kääntele niitä siinä muutaman minuutin ajan. Lisää sipulit ja pekonit ja jatka paistamista hetken.
  3. Kaada pataan tomaattimurska ja vesi ja lisää liemivalmisteet sekä timjami. Anna kiehua hiljalleen 20-30 minuuttia tai kunnes juurekset ovat kypsiä.
  4. Valuta ja huuhdo pavut ja lisää pataan. Lisää mausteet ja sitruunanmehu. Lisää persilja juuri ennen tarjoilua. Tarjoa turkkilaisen jogurtin kanssa.

Katso video

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Punajuuri Suomi
    Punajuuri Suomi
    0,25/kpl
    1,49/kg