• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kesäkurpitsapasta

Raikas, kesäinen "sitruunapasta" syntyy gluteenittomasti kesäkurpitsasta. Ohueksi suikaloitu kesäkurpitsa muistuttaa yllättävän paljon pastaa. Tämäkin resepti vain n. 2,95€/annos*.
Kesäkurpitsapasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 2 annosta
  • alle 30 min
  • 280 kcal / annos (300g)

Ainekset

2 annosta
    • 1(450 g)kesäkurpitsa
    • 1rklöljyä
    • 2tlsitruunankuorta raastettuna
    • 1/4tlsuolaa

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Höylää kesäkurpitsa juustohöylällä ohuiksi, pitkiksi viipaleiksi. Jätä pehmeä sisus höyläämättä. Leikkaa viipaleet veitsellä ohuiksi suikaleiksi pitkittäin siten, että ne muistuttavat hieman spagettia.
  2. Kääntele kesäkurpitsasuikaleita miedolla lämmöllä pannulla rasvassa, kunnes ne lämpenevät ja hieman pehmenevät. Mausta sitruunankuoriraasteella ja suolalla.
  3. Tarjoa kesäkurpitsapasta heti esimerkiksi loimukirjolohen ja ranskankerman kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Kesäkurpitsasta tehty pasta sopii myös erilaisten pastakastikkeiden kanssa. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 280 kcal1 180 kJ
  • Proteiinia21 g
  • Hiilihydraatteja7 g
  • Rasvaa20 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille13