Maksapihvit pustan tapaan
Paistetut paprikat ja sipulit maistuvat maksapihvien kanssa. Tarjoa maksapihvit keitettyjen perunoiden kanssa.
4 annostaalle 30 min97,5 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 2kookasta sipulia
- 1punainen paprika
- 2rklmargariinia
- 4viipalettanaudan maksaa (paksuus n. 1 - 1 1/2 cm)
- 2rklmargariinia
- suolaa
- mustapippuria
Valmistus
alle 30 min- Poista maksaviipaleista sitkeä pintakalvo nylkemällä ja isot verisuonet saksilla leikkaamalla. Painele maksapihvit talouspaperilla kuiviksi. Kuori ja viipaloi sipulit. Puhdista ja suikaloi paprika.
- Kiehauta sipuliviipaleet ja paprikaviipaleet läpikuultaviksi rasvassa. Pidä lämpimänä.
- Sulata margariini ja anna ruskistua kullankeltaiseksi. Paista maksapihvit miedolla lämmöllä. Maksa sisältää sokeria, joten se palaa helposti liian kuumalla pannulla. Käännä pihvit, kun pisaroita alkaa nousta pihvin pintaan Paista toista puolta sen verran, että pihvi tuntuu painettaessa kiinteältä, mutta vielä pehmeältä. Ripottele pihvin pintaan suola ja jauha myllystä mustapippuria.
- Levitä jokaiselle pihville runsaasti sipuli-paprikaseosta ja tarjoa heti keitettyjen perunoiden ja porkkanoiden kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 97,5 kcal408 kJ
- Proteiinia 9,27 g
- Hiilihydraatteja5,12 g
- Rasvaa4,38 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi