• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Poro-piparjuurikääröt

Valmista maukkaita coctailpaloja kylmäsavuporosta.
Poro-piparjuurikääröt
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 16 annosta
  • yli 60 min
  • 84 kcal / annos (40g)

Ainekset

16 annosta
    • 1/2pkt(à 125 g)piparjuurella maustettua tuorejuustoa (Cantadou)
    • 1prk(150 g)crème fraîchea (ranskankerma)
    • 1/4tlmustapippuria
    • n. 150gkurkkua
    • 4Pirkka tortillaa
    • jääsalaattia
    • herneenversoja
    • oliiveja
    • cocktailtikkuja

Valmistus

yli 60 min
  1. Sekoita piparjuurijuusto ja ranskankerma tasaiseksi seokseksi. Leikkaa poro pieniksi suikaleiksi ja sekoita juuston joukkoon. Mausta pippurilla.
  2. Leikkaa kurkku pieniksi, ohuiksi suikaleiksi.
  3. Levitä juustotäyte tortilloille, mutta jätä noin 3 cm levyn toisesta reunasta ilman täytettä. Levitä päälle kurkkusuikaleet. Peitä salaatinlehdillä. Kääri tiiviiksi rullaksi ja kääri rullat folioon tai kelmuun. Anna vetäytyä viileässä pari tuntia.
  4. Leikkaa kääröt vinottain tai suoraan neljään osaan ja kiinnitä reuna cocktailtikulla. Suoraan leikatut kääröt voi asettaa tarjolle pystyasentoon. Pujota tikkuun oliivi koristeeksi. Koristele herneenversoilla.

Ravintosisältö perannos 40g100 g

  • 84 kcal350 kJ
  • Proteiinia2,2 g
  • Hiilihydraatteja6,5 g
  • Rasvaa5,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua