Poro-piparjuurikääröt
- Annosmäärä16 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
Valmista maukkaita coctailpaloja kylmäsavuporosta.
Ainekset
16 annosta
1/2 pkt (à 125 g) | piparjuurella maustettua tuorejuustoa (Cantadou) tai |
1 prk (150 g) | crème fraîchea (ranskankerma) tai |
1/2 pkt (à 100 g) | tai |
1/4 tl | mustapippuria tai |
n. 150 g | kurkkua tai |
4 | Pirkka tortillaa tai |
jääsalaattia tai | |
herneenversoja tai | |
oliiveja tai | |
cocktailtikkuja tai |
Valmistus
yli 60 min
Sekoita piparjuurijuusto ja ranskankerma tasaiseksi seokseksi. Leikkaa poro pieniksi suikaleiksi ja sekoita juuston joukkoon. Mausta pippurilla.
Leikkaa kurkku pieniksi, ohuiksi suikaleiksi.
Levitä juustotäyte tortilloille, mutta jätä noin 3 cm levyn toisesta reunasta ilman täytettä. Levitä päälle kurkkusuikaleet. Peitä salaatinlehdillä. Kääri tiiviiksi rullaksi ja kääri rullat folioon tai kelmuun. Anna vetäytyä viileässä pari tuntia.
Leikkaa kääröt vinottain tai suoraan neljään osaan ja kiinnitä reuna cocktailtikulla. Suoraan leikatut kääröt voi asettaa tarjolle pystyasentoon. Pujota tikkuun oliivi koristeeksi. Koristele herneenversoilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,0(105 arvostelua)
- 30 - 60 min3,2(17 arvostelua)
- yli 60 min4,6(5 arvostelua)
- yli 60 min5,0(1 arvostelu)
- yli 60 min3,5(2 arvostelua)
- 30 - 60 min2,9(16 arvostelua)
- yli 60 min4,4(7 arvostelua)
- yli 60 min4,7(25 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 4,2 (12 arvostelua)