• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Poropita

Poronkäristys, puolukkamajoneesi ja leipäjuustokuutiot tuovat pitaleipiin perinteisiä lappilaisia makuja. N. 3,50 €/annos.
Poropita
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 30 min
  • 463 kcal / annos (190g)

Ainekset

3 annosta

Puolukkamajoneesi

Valmistus

alle 30 min
  1. Ruskista kohmeinen poronkäristys kuumalla pannulla rasvassa. Mausta mustapippurilla. Leikkaa leipäjuusto pieniksi kuutioiksi. Kuori ja suikaloi punasipuli.
  2. Valmista puolukkamajoneesi soseuttamalla puolukat ja majoneesi sauvasekoittimella. Lämmitä pitaleivät leivänpaahtimessa, mikrossa tai uunissa.
  3. Leikkaa pitaleivät auki ja kokoa leipien sisään kurkkuviipaleita, salaattia, puolukkamajoneesia, punasipulia, poroa, leipäjuustoa ja puolukoita. Tarjoa heti.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 190g100 g

  • 463 kcal1 940 kJ
  • Proteiinia21,2 g
  • Hiilihydraatteja31,1 g
  • Rasvaa28,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille10
  • Mökin mummo18.3.2017

    Olen todella iloisesti yllättynyt innovatiivisista tuotteista, jotka joku kokeilunhaluinen uskalikko on halunnut jakaa muillekin. Olen asunut toitskymmentä vuotta ulkomailla ja tutustunut kiinalaiseen, kreikkalaiseen, srilankalaiseen ja intialaiseen keittiöön suomalaisten perinneruokien lisäksi ja voin sanoa, että nämä voittavat ne. - Lisää tällaisia niin Suomi 100v on kohta gulinarismituristikohteena Ranskan tasoa!!!!