• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Täytetyt tonnikalaciabatat

Täytetyt tonnikalaciabatat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 138 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 1(300 g)Pirkka ciabatta

Tonnikalatahna

Lisäksi

    • 1-2tomaattia
    • 1pieni punasipuli
    • 1/2paprika
    • 1/2dlmaustekurkkuviipaleita
    • tammenlehti- tai jääsalaattia

Valmistus

alle 30 min
  1. Paista leipä pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Valuta tonnikala ja sekoita tuorejuuston kanssa tahnaksi.
  3. Viipaloi tomaatit, sipuli ja paprika.
  4. Halkaise jäähtynyt leipä ja leikkaa se 4 osaan. Levitä tonnikalatäytettä molemmille puolikkaille. Täytä leivät tomaateilla, sipulilla, paprikalla, maustekurkuilla ja salaatinlehdillä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 138 kcal577 kJ
  • Proteiinia9,25 g
  • Hiilihydraatteja20,3 g
  • Rasvaa2,21 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua