• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Porsaan uunifilee ja selleri-omenagratiini

Porsaan uunifilee ja selleri-omenagratiini
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 103 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Gratiini

Valmistus

yli 60 min
  1. Paista possunfilee pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuori selleri ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi ja edelleen suikaleiksi. Suikaloi myös kuoritut omenat ja sipuli.
  3. Levitä sellerit, omenat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan. Mausta kerrokset suolalla ja pippurilla. Kaada ruokakerma vuokaan.
  4. Kypsennä 225 asteessa 35 minuuttia. Lisää juustoraaste vuoan pinnalle ja jatka paistamista vielä noin 10 minuuttia.
  5. Leikkaa possu viipaleiksi. Tarjoa lisäksi salaattia.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 103 kcal430 kJ
  • Proteiinia12 g
  • Hiilihydraatteja2,45 g
  • Rasvaa4,89 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille