
Porsaan uunifilee ja selleri-omenagratiini
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Porsaan uunifilee ja selleri-omenagratiini on herkullista viikonloppuruokaa.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
- 1 (n. 1,4 kg) Pirkka pintamaustettu porsaan uunifilee
Gratiini
- n. 600 g juuriselleriä
- 2 (500 g) isoa omenaa (esim. Jonagold)
- 1 (100 g) sipuli
- 1/2 tl suolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 tlk (2 dl) Pirkka ruokakermaa (10 %)
- 1 ps (150 g) Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta
Ravintosisältö
- Energia652 kJ / 154 kcal
- Rasva12 g
- josta tyydyttynyttä5,2 g
- Hiilihydraatit2,9 g
- josta sokereita2,4 g
- Proteiini8,6 g
- Suola0,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Paista possunfilee pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuori selleri ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi ja edelleen suikaleiksi. Suikaloi myös kuoritut omenat ja sipuli.
- Levitä sellerit, omenat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan. Mausta kerrokset suolalla ja pippurilla. Kaada ruokakerma vuokaan.
- Kypsennä 225 asteessa 35 minuuttia. Lisää juustoraaste vuoan pinnalle ja jatka paistamista vielä noin 10 minuuttia.
- Leikkaa possu viipaleiksi. Tarjoa lisäksi salaattia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −13 %Plussa-kortillaEtuhinta 1,80/3 kpl3,00/lIlman Plussa-korttia 0,69/kpl (3,45/l)
- Plussa-etu −9 %Plussa-kortillaEtuhinta 3,60/2 kpl12,00/kgIlman Plussa-korttia 1,99/kpl (13,27/kg)
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min
- yli 60 min4,1(36 arviota)
- yli 60 min4,2(50 arviota)
- yli 60 min3,9(35 arviota)
- yli 60 min2,8(4 arviota)
- yli 60 min3,9(53 arviota)
- yli 60 min2,4(20 arviota)
- yli 60 min3,6(17 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,0 (2 arviota)