Hyppää sisältöön
Porsaan uunifilee ja selleri-omenagratiiniTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Porsaan uunifilee ja selleri-omenagratiini

  • Annosmäärä6 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Porsaan uunifilee ja selleri-omenagratiini on herkullista viikonloppuruokaa.
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

6 annosta

Gratiini

Ravintosisältö

  • Energia
    652 kJ / 154 kcal
  • Rasva
    12 g
  • josta tyydyttynyttä
    5,2 g
  • Hiilihydraatit
    2,9 g
  • josta sokereita
    2,4 g
  • Proteiini
    8,6 g
  • Suola
    0,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Paista possunfilee pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuori selleri ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi ja edelleen suikaleiksi. Suikaloi myös kuoritut omenat ja sipuli.
  3. Levitä sellerit, omenat ja sipuli kerroksittain voideltuun uunivuokaan. Mausta kerrokset suolalla ja pippurilla. Kaada ruokakerma vuokaan.
  4. Kypsennä 225 asteessa 35 minuuttia. Lisää juustoraaste vuoan pinnalle ja jatka paistamista vielä noin 10 minuuttia.
  5. Leikkaa possu viipaleiksi. Tarjoa lisäksi salaattia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,0 (2 arviota)