• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pekoni-perunavuoka

Pekoni-perunavuoka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 103 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Suikaloi pekoni, viipaloi herkkusienet ja hienonna kuoritut sipulit.
  2. Kiehauta pannussa ensin pekonisuikaleet. Lisää joukkoon sipulit ja herkkusienet ja anna hautua hetken aikaa.
  3. Leikkaa kuoritut perunat ohuiksi viipaleiksi. Lado perunaviipaleet sekä pekoni-sipuli-sieniseos voideltuun vuokaan kerroksittain niin, että perunakerros tulee pohjalle ja päälle.
  4. Ripottele väliin suolaa ja pippuria ja pinnalle juustoraastetta. Kaada vuokaan ruokakerma ja kypsennä pekoni-perunavuokaa 200 asteen uuninlämmössä alatasolla noin tunti.

Ravintosisältö per 100 g

  • 103 kcal429 kJ
  • Proteiinia4,67 g
  • Hiilihydraatteja8,43 g
  • Rasvaa5,43 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1