• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Porsaan sisäfileepihvit grillissä

Itsetehty marinadi maustaa porsaan maukkaaksi. Sisäfilee paistuu nopeasti grillissä, kun leikkaat sen pieniksi pihveiksi.
Porsaan sisäfileepihvit grillissä
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 180 kcal / annos (110g)

Ainekset

4 annosta

Marinadi

Valmistus

yli 60 min
  1. Puhdista filee kalvoista ja leikkaa se noin 1 1/2 cm viipaleiksi. Painele pihvejä hieman litteämmäksi.
  2. Pese sitruuna hyvin ja raasta kuoren keltainen osa. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja laita pihvien kanssa pussiin. Anna pihvien maustua jääkaapissa vähintään puoli tuntia.
  3. Nosta pihvit lämpimään puoli tuntia ennen paistamista. Grillaa pihvit kypsiksi noin 1-2 minuuttia/puoli. Voit myös paistaa ne pannulla. Tarjoa lisäksi perunoita ja salaattia.

Ravintosisältö perannos 110g100 g

  • 180 kcal753 kJ
  • Proteiinia19 g
  • Hiilihydraatteja4,48 g
  • Rasvaa9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille