Katkarapuvartaat grillissäTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Katkarapuvartaat grillissä

Mehevät katkarapuvartaat sopivat kesägrillaukseen ja niistä saat juhlavan alkupalan vaikka juhannusjuhliin.

  • 4 kpl
  • yli 60 min
  • 147 kcal / 100 g

Ainekset

4 kpl

Marinadi

Lisäksi

    • varrastikkuja

Valmistus

yli 60 min
  1. Sulata kuningaskatkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Pyöräytä ravun pää irti. Leikkaa sulaneen katkaravun kuori keskeltä halki saksilla. Poista kuori ja musta suoli.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pane vartaat veteen likoamaan.
  3. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Pane katkaravut pakastepussiin, kaada marinadi joukkoon. Anna maustua kylmässä noin tunti. Käännä pussia välillä.
  4. Pujota katkaravut vartaisiin ja grillaa 1-2 minuuttia/puoli tai paista pannulla öljyssä 2-3 minuuttia välillä käännellen. Katkaravut ovat kypsiä, kun ne muuttuvat punertaviksi ja kiinteiksi. Tarjoa katkarapuvartaat esimerkiksi valkosipulidipin ja raikkaan salaatin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 147 kcal616 kJ
  • Proteiinia11 g
  • Hiilihydraatteja2,53 g
  • Rasvaa10,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua