Katkarapuvartaat grillissä
Mehevät katkarapuvartaat sopivat kesägrillaukseen ja niistä saat juhlavan alkupalan vaikka juhannusjuhliin.
- 4 kpl
- yli 60 min
- 147 kcal / 100 g
Ainekset
4 kpl
- 2pkt(à 300 g)Pirkka kuningaskatkarapuja (pakaste)
Marinadi
- 4valkosipulinkynttä
- 1dlpersiljaa hienonnettuna
- 1sitruunan raastettu kuori
- 1/2dlsitruunanmehua
- (1 tlsuolaa)
Lisäksi
- varrastikkuja
Valmistus
yli 60 min- Sulata kuningaskatkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Pyöräytä ravun pää irti. Leikkaa sulaneen katkaravun kuori keskeltä halki saksilla. Poista kuori ja musta suoli.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pane vartaat veteen likoamaan.
- Sekoita marinadin ainekset keskenään. Pane katkaravut pakastepussiin, kaada marinadi joukkoon. Anna maustua kylmässä noin tunti. Käännä pussia välillä.
- Pujota katkaravut vartaisiin ja grillaa 1-2 minuuttia/puoli tai paista pannulla öljyssä 2-3 minuuttia välillä käännellen. Katkaravut ovat kypsiä, kun ne muuttuvat punertaviksi ja kiinteiksi. Tarjoa katkarapuvartaat esimerkiksi valkosipulidipin ja raikkaan salaatin kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 147 kcal616 kJ
- Proteiinia 11 g
- Hiilihydraatteja2,53 g
- Rasvaa10,4 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi