Katkarapuvartaat grillissäTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Katkarapuvartaat grillissä

  • Annosmäärä4 kpl
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Mehevät katkarapuvartaat sopivat kesägrillaukseen ja niistä saat juhlavan alkupalan vaikka juhannusjuhliin.
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

4 kpl
2 pkt (à 300 g)
 
tai

Marinadi

4
 
valkosipulinkynttä
tai
1 dl
 
persiljaa hienonnettuna
tai
1
 
sitruunan raastettu kuori
tai
1/2 dl
 
sitruunanmehua
tai
1/2 dl
 
tai
1 rkl
 
tai
(1 tl
 
suolaa)
tai

Lisäksi

 
varrastikkuja
tai

Ravintosisältö

Energia
460 kJ / 110 kcal
Rasva
5,1 g
josta tyydyttynyttä
1 g
Hiilihydraatit
2,5 g
josta sokereita
2,2 g
Proteiini
12,3 g
Suola
0,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min

Sulata kuningaskatkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Pyöräytä ravun pää irti. Leikkaa sulaneen katkaravun kuori keskeltä halki saksilla. Poista kuori ja musta suoli.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pane vartaat veteen likoamaan.

Sekoita marinadin ainekset keskenään. Pane katkaravut pakastepussiin, kaada marinadi joukkoon. Anna maustua kylmässä noin tunti. Käännä pussia välillä.

Pujota katkaravut vartaisiin ja grillaa 1–2 minuuttia/puoli tai paista pannulla öljyssä 2–3 minuuttia välillä käännellen. Katkaravut ovat kypsiä, kun ne muuttuvat punertaviksi ja kiinteiksi. Tarjoa katkarapuvartaat esimerkiksi valkosipulidipin ja raikkaan salaatin kanssa.

Voit käyttää katkarapuvartaisiin myös valmiiksi kuorittuja raakoja jättikatkarapuja.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka Luomu valkosipuli 100 g 2 lk
    Hinta 1,99/kpl