• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Grillattua possunfileetä

Grillattua possunfileetä
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Marinadi

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa possunfilee noin sentin viipaleiksi. Sekoita marinadin ainekset. Siirrä lihaviipaleet muovipussiin ja kaada joukkoon marinadi. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään pari tuntia pussia välillä käännellen.
  2. Ota lihat huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen grillausta. Grillaa lihoja noin 6 minuuttia välillä käännellen ja marinadilla valellen.

Ravintosisältö perannos 130g100 g

  • 302 kcal1 260 kJ
  • Proteiinia27,2 g
  • Hiilihydraatteja7,2 g
  • Rasvaa17,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2