Hyppää sisältöön
HarissabroileriTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Harissabroileri

  • Annosmäärä4–6 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Harissatahna maustaa uunibroilerin marinadin. Tarjoa lisäkkeenä esimerkiksi appelsiinilla ja kuivatuilla karpaloilla höystetty ohrapilahvi.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

4–6 annosta
  • 1 (n. 1,2 kg) Pirkka suomalainen miedosti suolattu broileri

Mausteseos

Ravintosisältö

  • Energia
    633 kJ / 151 kcal
  • Rasva
    7,1 g
  • josta tyydyttynyttä
    2,1 g
  • Hiilihydraatit
    4,6 g
  • josta sokereita
    4,4 g
  • Proteiini
    17,2 g
  • Suola
    0,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Ota broileri huoneenlämpöön vähintään 1/2 tuntia ennen kypsentämistä. Taputtele broilerin pinta kuivaksi talouspaperilla.
  2. Sekoita mausteseoksen ainekset keskenään ja hiero broilerin pintaan ja nahan alle. Sido lintu halutessasi ja laita uunivuokaan. Kypsennä broileria 175-asteessa noin 1 tunti 15 minuuttia, kunnes broilerin sisälämpötila on 75 astetta. Kokeile kypsyyttä cocktail- tai grillitikulla, kun reiästä tihkuva lihaneste on kirkasta, broileri on kypsää.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,5 (34 arviota)