Harissabroileri
- Annosmäärä4–6 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Harissatahna maustaa uunibroilerin marinadin. Tarjoa lisäkkeenä esimerkiksi appelsiinilla ja kuivatuilla karpaloilla höystetty ohrapilahvi.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4–6 annosta
- 1 (n. 1,2 kg) Pirkka suomalainen miedosti suolattu broileri
Mausteseos
- 2 rkl harissatahnaa (Al'Fez)
- 3–4 rkl Pirkka juoksevaa hunajaa
- 1 tl sitruunanmehua
- 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
- 1/4 tl suolaa
- ripaus mustapippuria
Ravintosisältö
- Energia633 kJ / 151 kcal
- Rasva7,1 g
- josta tyydyttynyttä2,1 g
- Hiilihydraatit4,6 g
- josta sokereita4,4 g
- Proteiini17,2 g
- Suola0,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Ota broileri huoneenlämpöön vähintään 1/2 tuntia ennen kypsentämistä. Taputtele broilerin pinta kuivaksi talouspaperilla.
- Sekoita mausteseoksen ainekset keskenään ja hiero broilerin pintaan ja nahan alle. Sido lintu halutessasi ja laita uunivuokaan. Kypsennä broileria 175-asteessa noin 1 tunti 15 minuuttia, kunnes broilerin sisälämpötila on 75 astetta. Kokeile kypsyyttä cocktail- tai grillitikulla, kun reiästä tihkuva lihaneste on kirkasta, broileri on kypsää.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,0(61 arviota)
- yli 60 min3,6(14 arviota)
- yli 60 min4,1(57 arviota)
- yli 60 min4,2(10 arviota)
- yli 60 min3,8(37 arviota)
- yli 60 min3,7(69 arviota)
- yli 60 min4,8(48 arviota)
- yli 60 min3,8(67 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,5 (34 arviota)