• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Porsaankyljykset ja aprikoosijuurekset

Porsaankyljykset ja aprikoosijuurekset hautuvat maukkaaksi ruoaksi paistokasarissa. Pakasteuunijuurekset helpottavat ja nopeuttavat ruoanvalmistusta.
Porsaankyljykset ja aprikoosijuurekset
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • 30 - 60 min
  • 525 kcal / annos (430g)

Ainekset

3 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Paista kyljykset paistokasarissa tilkassa öljyä noin 4 minuuttia molemmin puolin. Mausta suolalla, mustapippurilla ja rosmariinilla. Nosta kyljykset lautaselle.
  2. Leikkaa kuorittu sipuli lohkoiksi. Kiehauta sipulilohkot ja uunijuurekset paistokasarissa tilkassa öljyä. Mausta fondilla, valkoviinietikalla ja hunajalla.
  3. Nosta paistokasariin takaisin porsaakyljykset. Kaada joukkoon vesi. Lisää halkaistut aprikoosit. Hauduta kannen alla noin 20 minuuttia. Hienonna pinnalle runsaasti persiljaa. Tarjoa salaatin kanssa.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö perannos 430g100 g

  • 525 kcal2 200 kJ
  • Proteiinia37 g
  • Hiilihydraatteja39 g
  • Rasvaa25 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille