Kuorrutetut porsaankyljykset
- Annosmäärä3 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Porsaankyljykset kuorrutetaan konjakkisinapilla, paahtoleipämurulla, mausteilla ja juustoraasteella.
Ainekset
3 annosta
3 kpl (n. 550 g) | porsaankyljyksiä (sis. suolaa 0,8 %) tai |
ripaus | mustapippuria tai |
öljyä tai | |
Kuorrutus | |
---|---|
n. 2 rkl | tai |
2 viipaletta | paahtoleipää tai |
1 dl | persiljaa tai |
1 | valkosipulinkynsi tai |
1 dl | tai |
Valmistus
30 - 60 min
Ota kyljykset huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen paistamista. Leikkaa kyljyksien reunoihin muutama viilto, jotta kyljykset eivät käpristy paistettaessa. Sivele kyljysten pintaan kevyesti öljyä ja mausta ne pippurilla.
Ruskista kyljyksiä kuumalla pannulla 3 –4 minuuttia/puoli. Nosta ne uunivuokaan ja sivele päälle sinappia.
Hienonna paahtoleivät, persilja ja valkosipulinkynsi monitoimikoneessa tai veitsellä. Lisää joukkoon juustoraaste. Jaa seos kyljysten päälle ja kypsennä 200 asteessa uuniin keskitasolla noin 20 minuuttia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,5(13 arviota)
- yli 60 min4,0(48 arviota)
- 30 - 60 min4,0(1 arvio)
- yli 60 min
- 30 - 60 min
- yli 60 min3,7(3 arviota)
- yli 60 min3,8(19 arviota)
- 30 - 60 min3,3(22 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,7 (7 arviota)