• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kuorrutetut porsaankyljykset

Porsaankyljykset kuorrutetaan konjakkisinapilla, paahtoleipämurulla, mausteilla ja juustoraasteella.
Kuorrutetut porsaankyljykset
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • 30 - 60 min
  • 241 kcal / 100 g

Ainekset

3 annosta
    • 3kpl(n. 550 g)porsaankyljyksiä (sis. suolaa 0,8 %)
    • ripausmustapippuria
    • öljyä

Kuorrutus

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota kyljykset huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen paistamista. Leikkaa kyljyksien reunoihin muutama viilto, jotta kyljykset eivät käpristy paistettaessa. Sivele kyljysten pintaan kevyesti öljyä ja mausta ne pippurilla.
  2. Ruskista kyljyksiä kuumalla pannulla 3-4 minuuttia/puoli. Nosta ne uunivuokaan ja sivele päälle sinappia.
  3. Hienonna paahtoleivät, persilja ja valkosipulinkynsi monitoimikoneessa tai veitsellä. Lisää joukkoon juustoraaste. Jaa seos kyljysten päälle ja kypsennä 200 asteessa uuniin keskitasolla noin 20 minuuttia.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 241 kcal1 010 kJ
  • Proteiinia13 g
  • Hiilihydraatteja5,74 g
  • Rasvaa18,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua