Possu-nachogratiiniTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Possu-nachogratiini

Possu-nachogratiini on helppoa viikonloppuruokaa. Tämä herkku maistuu koko perheelle.

Ainekset

6 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Poista porsaan sisäfileesta kalvot ja ylimääräinen rasva. Leikkaa sisäfilee ohuiksi viipaleiksi. Paista viipaleet pannulla molemmin puolin. Ripottele kypsien possuviipaleiden päälle tacomausteseosta.
  2. Levitä maissilastut voideltuun, laakeaan uunivuokaan. Levitä maissilastujen päälle maustetut possuviipaleet, valutetut ananaspalat ja kuutioidut tomaatit.
  3. Lusikoi päälle salsadippi ja tuorejuustonokareet. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  4. Gratinoi 200 asteessa uunin ylätasolla 15–20 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin.
  5. Tarjoa possu-nachogratiini raikkaan salaatin kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille8 arvostelua