• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Possu-nachogratiini

Possu-nachogratiini
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 520 kcal / annos (290g)

Ainekset

6 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Poista porsaan sisäfileesta kalvot ja ylimääräinen rasva. Leikkaa sisäfilee ohuiksi viipaleiksi. Paista viipaleet pannulla molemmin puolin. Ripottele kypsien possuviipaleiden päälle tacomausteseosta.
  2. Levitä maissilastut voideltuun, laakeaan uunivuokaan. Levitä maissilastujen päälle maustetut possuviipaleet, valutetut ananaspalat ja kuutioidut tomaatit.
  3. Lusikoi päälle salsadippi ja tuorejuustonokareet. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  4. Gratinoi 200 asteessa uunin ylätasolla 15-20 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin.
  5. Tarjoa possu-nachogratiini raikkaan salaatin kanssa.

Ravintosisältö perannos 290g100 g

  • 520 kcal2 180 kJ
  • Proteiinia34 g
  • Hiilihydraatteja38 g
  • Rasvaa25 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1