• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Possun sisäfilee sweet & sour

Possun sisäfilee sweet & sour
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 94,5 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Pinnalle

    • korianteria tai persiljaa
    • 1/2dlsuolapähkinöitä

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa possu noin 1 cm:n viipaleiksi. Ruskista viipaleet muutamassa erässä öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Suikaloi sipuli ja kuullota öljyssä. Siirrä possuviipaleet takaisin pannulle. Kaada joukkoon ateriakastike. Huuhdo tölkki vedellä ja kaada pannulle. Anna kiehua kannen alla noin 10 minuuttia. Kaada joukkoon kukkavihannekset ja keitä vielä noin 3 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä.
  3. Ripottele pinnalle suolapähkinöitä ja runsaasti hienonnettua korianteria tai persiljaa. Tarjoa lisäksi keitettyä riisiä tai nuudeleita.

Ravintosisältö per 100 g

  • 94,5 kcal395 kJ
  • Proteiinia9,1 g
  • Hiilihydraatteja4,06 g
  • Rasvaa4,34 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5