Korianteri-kanakulho
Kanakulho saa makua yrteistä ja maapähkinästä. Noin 3,65€/annos.
3 annostaalle 30 min
Ainekset
3 annosta
- 1pkt(300 g)Kariniemen kananpojan fileesuikaleita, valkosipuli
- 2rklrypsiöljyä
- 1ps(300 g)Pirkka ohuita vihreitä papuja (pakaste)
- 1(400 g)kurkku
- 1rs(250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
- 1 1/2dlsuolapähkinöitä
- 1ruukkuPirkka korianteria
- 1ruukkuthai-basilikaa
Valmistus
alle 30 min- Ruskista broilerisuikaleet paistinpannulla öljyssä, noin 5 minuuttia.
- Keitä papuja vedessä noin 3 minuuttia. Valuta pavut keitinvedestä ja huuhdo kylmällä vedellä.
- Suikaloi kurkku esimerkiksi julienneraudalla. Jätä kostein siemenosa käyttämättä. Halkaise kirsikkatomaatit. Rouhi suolapähkinät.
- Kokoa kulhot laittamalla pohjalle papuja, kurkkua ja tomaatteja. Asettele päälle broileria, reilusti yrtinlehtiä ja pähkinärouhetta.
Kommentoi
Ihanan nopea ja maukas lounas!:)
Ihanaa vaihtelua normaaliin salaattiin.